Як виглядає Хмельницький після новорічного святкування (ФОТО)

Як виглядає Хмельницький після новорічного святкування (ФОТО)
  • Комунальники та червоно-чорні прапори — так сьогодні виглядає центр Хмельницького.

  • Дивіться наш фоторепортаж.

Мабуть, жодне свято в Україні не відзначають з таким розмахом, як Новий рік. Більшість українців, і хмельничан зокрема, збираються вдома з родиною, чекають півночі, зустрічають рік та вітають близьких. Вранці 1 січня більшість людей лишаються вдома, тому вулиці міст та сіл у цей час як ніколи порожні.

Сьогодні вранці, 1 січня, ми прогулялися центром Хмельницького, аби побачити, що ж там відбувається. Отож, перш за все увагу людини, яка прямує в середмістя, привертає майже повна відсутність транспорту. Приватних авто зовсім мало, чого не скажеш про громадський транспорт. Хоч він сьогодні й курсує у режимі вихідного дня, на тлі майже порожніх вулиць тролейбуси та маршрутки особливо помітні.

Людей на зупинках теж мало, однак поступово їх більшає. Біля «Либідь Плази» комунальники саме прибирають сміття, яке залишилося після ялинкового базару. На «стометрівці» людей досить мало. Все це нагадує перший карантинний локдаун, який запровадили навесні 2020 року.

Відео дня

На фасаді «Дитячого світу» привертає увагу банер з портретом Степана Бандери, день народження якого відзначають саме 1 січня. Його вивісили вчора, 31 грудня. На флагштоку біля «Дитячого світу» та на «стометрівці» вивісили червоно-чорні прапори.

На різдвяному ярмарку відкриті лише кілька торгових точок. Сміття немає, якщо не враховувати блискіток, що залишилися після хлопавок. Фото новорічного Хмельницького переглядайте у нашому репортажі. Нагадаємо, що ми підготували для вас серію матеріалів про підсумки 2021 року. Читайте їх за посиланням.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Фиксации из некст рп

    Треба щоб той тролейбус хтось зїв

    Бодай мене качка копнула!
  • Фиксации из некст рп

    Треба щоб Уцц

keyboard_arrow_up