Як жити в гармонії з цим діагнозом? Хмельничан кличуть на унікальний фестиваль присвячений діабету

Як жити в гармонії з цим діагнозом? Хмельничан кличуть на унікальний фестиваль присвячений діабету
  • Якщо у вас діабет 1 або 2 типу ловіть унікальну можливість та приєднуйтеся до "DiabetFest 2018". Він відбудеться 15 вересня в Одесі.
  • Це наймасштабніша зустріч для людей з діабетом і їх сімей.
  • Для учасників проведуть цікаві та пізнавальні тренінги та влаштують розіграш корисних призів.

Якщо у вас діабет 1 або 2 типу чи ви просто маєте бажання дізнатися більше про цей діагноз тоді ловіть унікальну можливість та приєднуйтеся до "DiabetFest 2018", який уже 15 вересня пройде в Одесі.

"DiabetFest" - це наймасштабніша зустріч для людей з діабетом і їх сімей. Захід проводиться за ініціативи редакції журналу "Сахарок" та за підтримки відомих діабетичних і фармацевтичних компаній. Також на фестиваль запрошують лікарів, які бажають поділитися своїми знаннями і досвідом з людьми з діабетом.

Тут ви дізнаєтеся багато нової та корисної інформації, отримаєте нові знайомства, зможете обмінятися досвідом з іншими учасниками, особисто поспілкуватися з фахівцями та діабет-блогерами, і поставити їм запитання.

Відео дня

На учасників чекають зони здоров'я, конкурси та розіграші діа-подарунків - систем постійного моніторингу глюкози "FreeStyle Libre" або"Genteel". І ще багато інших сюрпризів. Крім того, організатори обіцяють смачно і корисно нагодувати.

Реєстрація вже доступна на сайті diabetfest.com. Вартість участі складає 100 гривнів.

Також на сайті можна знайти подробиці, відео та фото про фестиваль.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up