Які зручності організували для гостей фестивалю «Respublica» (ФОТО)

Які зручності організували для гостей фестивалю «Respublica» (ФОТО)
Туалети біля головної сцени. Дві кабінки ліворуч — для людей з інвалідністю
  • Фестиваль розпочався і триватиме ще два дні.

  • Ми перевірили, яка організатори подбали про гостей.

У Хмельницькому розпочався музичний фестиваль «Respublica». Цьогоріч у місті він проходить вже вдруге. Проте у 2019 році його вирішили зробити повністю безкоштовним. Триватиме фестиваль ще два дні — 31 серпня та 1 вересня. Ми вирішили перевірити, які зручності організатори підготували для гостей. Спочатку ми розповімо про побачене, а потім порівняємо, що змінилося відносно минулорічної хмельницької «Respublica».

Цього року на фестивалі лише одне наметове містечко. Для потреб гостей у ньому привезли бочку води. Туалети на фестивальному полі розташовані у двох місцях — при вході та біля головної сцени. При вході є шість біотуалетів, а також один стаціонарний, який відкрили навесні цього року. Біля головної сцени загалом 14 кабінок, серед яких 2 для людей з інвалідністю. Останні завжди відчинені. У туалетах є туалетний папір. У звичайних кабінках є пісуар, якого немає у кабінках для людей з інвалідністю. Проте останні мають більший розмір та поручні.

Для людей з інвалідністю на фестивалі також встановили подіуми для більш зручного розміщення. Проте розташовані вони на певній відстані від сцен — головної та другої.

Відео дня

Аби викинути сміття, на фестивалі не треба довго шукати урну. Тут є контейнери — великі металеві та менші пластикові. Також є окремі контейнери для пластикових пляшок, пластику, металу та скла.

Що змінилося порівняно з попереднім фестивалем

Цьогоріч немає платного наметового містечка, відповідно, немає й душових кабін. Минулого року бочка з водою була доступна лише для гостей платного містечка, цього року — для всіх. На минулому фестивалі біотуалети для людей з інвалідністю були зачинені, а у пошуках волонтера з ключем доводилося йти через усе фестивальне поле. Тепер же зайти до них можна без будь-яких обмежень.

Бочка з водою
Контейнери для сортування сміття
Контейнер для сміття
Подіум для людей з інвалідністю
Подіум для людей з інвалідністю
Кабінка звичайного туалету
Кабінка звичайного туалету
Туалети для людей з інвалідністю
Туалет для людей з інвалідністю — вигляд зсередини
Баки для сміття
Біотуалети та стаціонарний туалет

Читайте також: «Respublica» у Хмельницькому: що і за скільки можна з’їсти

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Sergii Kalyna

    Ще б тільки 2 смітничка ліворуч від сцени і було б ІДЕАЛЬНО!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up