У центрі Хмельницького влаштували кольоровий пробіг свободи (ФОТО, ВІДЕО)

У центрі Хмельницького влаштували кольоровий пробіг свободи (ФОТО, ВІДЕО)
  • Хмельницька молодь відзначила День Державного прапора.

  • Як це було, дізнавайтеся з нашого матеріалу.

Хмельницька молодь яскраво відзначила День державного прапора. Сьогодні, 23 серпня, на центральних вулицях міста. Влаштували кольоровий пробіг свободи. Організували захід КУ «Молодіжний центр» та ГО «Молодь за краще майбутнє».

Розпочалося все на майданчику перед кінотеатром Шевченка. Близько 17:30 там почали збиратися учасники, більшість із яких були шкільного віку. Організатори за допомогою стрічку створили два прямокутники.

Відео дня

Учасникам по черзі роздавали фарбу холі жовтого та блакитного кольорів. Залежно від кольорів їх запрошували до різних прямокутників. Таким чином утворився своєрідний синьо-жовтий стяг. За командою учасники обсипали себе та навколишніх фарбою. Після цього вже яскраво пофарбовані хмельничани фотографувалися, не приховуючи при цьому позитивних емоцій.

За запрошенням організаторів присутні попрямували на майдан Незалежності. Вони пройшлися Проскурівською та Соборною. З собою несли синьо-жовті прапори. На майдані Незалежності виконали Державний гімн, а одразу після нього вигукували гасла «Слава Україні!», «Героям слава!», «Слава нації!» та «Смерть ворогам!» На завершення учасникам заходу ще раз роздали блакитну та жовту фарби холі, якою вони з задоволенням себе обсипали.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up