У центрі Хмельницького влаштували кольоровий пробіг свободи (ФОТО, ВІДЕО)

У центрі Хмельницького влаштували кольоровий пробіг свободи (ФОТО, ВІДЕО)
  • Хмельницька молодь відзначила День Державного прапора.

  • Як це було, дізнавайтеся з нашого матеріалу.

Хмельницька молодь яскраво відзначила День державного прапора. Сьогодні, 23 серпня, на центральних вулицях міста. Влаштували кольоровий пробіг свободи. Організували захід КУ «Молодіжний центр» та ГО «Молодь за краще майбутнє».

Розпочалося все на майданчику перед кінотеатром Шевченка. Близько 17:30 там почали збиратися учасники, більшість із яких були шкільного віку. Організатори за допомогою стрічку створили два прямокутники.

Відео дня

Учасникам по черзі роздавали фарбу холі жовтого та блакитного кольорів. Залежно від кольорів їх запрошували до різних прямокутників. Таким чином утворився своєрідний синьо-жовтий стяг. За командою учасники обсипали себе та навколишніх фарбою. Після цього вже яскраво пофарбовані хмельничани фотографувалися, не приховуючи при цьому позитивних емоцій.

За запрошенням організаторів присутні попрямували на майдан Незалежності. Вони пройшлися Проскурівською та Соборною. З собою несли синьо-жовті прапори. На майдані Незалежності виконали Державний гімн, а одразу після нього вигукували гасла «Слава Україні!», «Героям слава!», «Слава нації!» та «Смерть ворогам!» На завершення учасникам заходу ще раз роздали блакитну та жовту фарби холі, якою вони з задоволенням себе обсипали.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up