З хмельницьких поліцейських викачали 9 літрів крові

З хмельницьких поліцейських викачали 9 літрів крові
  • Сьогодні, 14 листопада, поліцейські хмельниччини долучились до Всеукраїнської акції "Здай кров − врятуй життя".
  • 15 патрульних та 5 співробітників Хмельницького відділу поліції завітали до обласної станції переливання крові.
  • Серед охочих пожертвувати “зайвими” мілілітрами крові були і жінки.

 

У самому розпалі Тиждень безпеки дорожнього руху у Хмельницькому. Сьогодні, 14 листопада, поліцейські долучились до Всеукраїнської акції "Здай кров − врятуй життя". Щоб поділитись своєю кров’ю для осіб, які травмувались в ДТП, 15 представників патрульної поліції та 5 співробітників Хмельницького відділу поліції завітали до обласної станції переливання крові, що знаходиться на вулиці Сковороди.

Патрульним часто доводиться стикатися з ситуаціями, коли постраждалі в ДТП від отриманих травм втрачають чимало крові. Тому двічі на рік співробітники поліції влаштовують акцію по здачі донорської крові. Вона завжди приурочена до Тижня безпеки дорожнього руху, який також проходить 2 рази в рік.

- Крім таких акції, кожного разу, коли до нас звертаються громадяни, а це досить часто, буває по три-чотири рази на місяць, ми здаємо кров в донорський центр. Буває, що люди потребують рідкісну групу крові, наприклад, четверта плюс чи перша мінус, тоді ми робимо розсилку на патрульних, їх багато, тому знайти необхідну групу крові вдається завжди. Є у нас і такі донори, які здають кров персонально для конкретної людини, якщо їй потрібне переливання раз на місяць, - розповідає речник Управління  патрульної поліції Хмельницької області Роман Мартинюк.

Відео дня

Цього року акція пройшла лише за підтримки поліцейських, які своїм прикладом намагалися мотивувати всіх небайдужих громадян долучитись до акції.

Зазвичай, зазначають копи, така акція проходить більш масштабно. До неї долучаються громадські організації та активісти міста Хмельницького. Сьогодні, в межах акції, понад 9 літрів крові викачали лише з поліцейських.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Alexander Podolski

    Та з них можна було б викачати не одне відро... - Скільки там копів у Хмельницькому?..
  • Саша Доцюк

    А роботу вони не робили, ще більше не роблять з цими акціями.
  • Василь Шевчук

    МАЛО!!!  Враховуючи, скільки крові вони випили з УКРАЇНЦІВ!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up