Заборонити учням користуватися телефонами у школах. У міськраді розглянуть петицію хмельничанки

Заборонити учням користуватися телефонами у школах. У міськраді розглянуть петицію хмельничанки
  • Петиція набрала достатню для розгляду кількість голосів.

Гаджети заважають навчанню. Саме через це учням варто заборонити користування телефонами під час навчального процесу, впевнена хмельничанка Наталія Гришнюк. Жінка пропонує мерії звернути увагу на цю проблему та навіть написала відповідну е-петицію.

  • "В зв'язку з критичною ситуацією користування мобільними під час перерв та уроків в школах міста пропоную заборонити користування мобільними під час шкільного процесу. Діти повністю втратили увагу на уроках, бажання спілкуватись з однолітками, псують зір, зривають уроки граючись в телефонах.З метою поліпшення ситуації пропоную підтримати Французький досвід, зберегти цікавість до спілкування з однолітками, здоров'я наших дітей та нервові клітини освітянам", - йдеться у зверненні.

Станом на 5 серпня петицію підписали 511 осіб з 500 необхідних. Відтак, її розглянуть на сесії міськради, щоправда, коли саме, невідомо.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (55)
  • Олександр Симчишин

    Потрібно закон приняти, який заборонятиме користування неповнолітніми смартфонами. Дозволено буде лише кнопковий. Так само як не можна їздити на мотоциклах, автомобілях тощо до повноліття. Думаю, що це досить правильно і можливо реалізувати
  • Денис

    Цікаво тут читати поради про кнопковий телефон. Це канає десь в 1-2 класі максимум. Далі така дитина буде предметом насмішки. Для сильних характером це фігня, і то, авторитет не той, а для слабких це взагалі жесть. Це ж діти, в них ієрархія більш явно виражена, ніж в дорослих, де часом на різниці в статусі не наголошують.
  • Natasha Biduyk Natasha

    Підтримую на всі 100%
  • Olga Zhur

    Ні
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up