Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині

Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині
Фото: Сервісні центри МВС в Хмельницькій області
  • Військовий взяв участь у проєкті Зеленської «Автошкола для осіб з інвалідністю».

Вчора, 17 квітня, до Кам’янець-Подільського сервісного центру МВС звернувся військовослужбовець 8 окремого гірсько–штурмового батальйону Яромир Сливка. Він взяв участь у проєкті «Автошкола для осіб з інвалідністю» – прийшов, аби скласти теоретичний іспит.

Про це повідомили у сервісному центрі.

За їхньою інформацією, у березні минулого року 25-річний захисник підписав контракт із Силами оборони. Під час боїв на Донецькому напрямку отримав поранення, втративши нижню кінцівку. Боєць пройшов тривалий шлях лікування, реабілітації й протезування. А тепер вирішив опанував автомобіль.

Відео дня

«У цьому світі немає нічого неможливого. Все можливо. Все кожному під силу, але головне мати бажання. Маєш бажання – будеш мати все. Йдіть до своєї цілі, досягайте своєї мети. Я вже на півшляху до своєї», - поділився Яромир.

У сервісному центрі МВС нагадують, що «Автошколи для осіб з інвалідністю» - унікальний проєкт, реалізований МВС України у рамках ініціативи Першої леді Олени Зеленської "Без бар'єрів". Його метою, кажуть, є створення рівних можливостей для кожного, хто бажає навчитися керувати автомобілем.

Такі автошколи працюють і приймають охочих у шести регіонах України – в Київській, Львівській, Хмельницькій, Кіровоградській, Одеській та Дніпропетровській областях.

Читайте також: Як спілкуватися з військовими? Правилам навчають адміністраторів в сервісних центрів МВС Хмельниччини

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up