«Закладчиків»-гастролерів з Чернівеччини затримали поліцейські в Кам’янці-Подільському

«Закладчиків»-гастролерів з Чернівеччини затримали поліцейські в Кам’янці-Подільському
Світлини зі сторінки поліція Хмельницької області
  • У зловмисників вилучили більше двох сотень типових згортків та пакетиків з наркотиками.

У Кам’янець-Подільському на вул. Матросова увагу патрульних 12 грудня привернув «Volkswagen Golf». Вони зупинили його. На годиннику було близько 13.15.

В автівці перебували двоє. 21-річний водій поводився підозріло та явно був, як кажуть, «під кайфом». Правоохоронці взялися документувати це адміністративне правопорушення.

Та під час складання протоколу на водія 22-річний пасажир урапт взявся тікати.  Поліцейські наздогнали й затримали його. З’ясувалося, молодик мав при собі наркотики.

Відео дня

Перевіривши авто, правоохоронці виявили пакунки, схожі на так звані «закладки». На місце події одразу ж викликали слідчо-оперативну групу Кам’янець-Подільського райуправління поліції.

Слідчі вилучили в чоловіків 234 згортки з наркотиками. «Закладки» були розфасовані та готові до розповсюдження, зазначають у поліції.

Обох зловмисників поліцейські затримали. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про незаконне зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає від 6 до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Наразі слідчі дії тривають. Вирішують питання про оголошення затриманим підозри та обрання їм запобіжного заходу.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Віталій Українець

    В прямому ефірі ТВ згодувати всю партію їм !

keyboard_arrow_up