Закриваємо дитячі майданчики та вводимо масковий режим, — Симчишин (ВІДЕО)

Закриваємо дитячі майданчики та вводимо масковий режим, — Симчишин (ВІДЕО)
ХМР
  • Влада вирішила ввести суворіші обмеження у зв'язку із небезпекою поширення коронавірусної інфекції.
  • Відсьогодні у місті заборонено відвідувати дитячі майданчики та заходити до громадського транспорту й медзакладів без медичних масок.

 

 

Відсьогодні у місті заборонено відвідувати дитячі та спортивні майданчики. Відповідне рішення напередодні прийняла комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це   повідомив міський голова Олександр Симчишин у своєму відеозверненні.

Він зазначив, що заборона розповсюджується на дитячі та спортивні майданчики біля прибудинкових територіях, у парках і скверах, біля закладів освіти.

Також з 24 березня у місті діятиме масковий режим у громадському транспорті та міських медичних закладах. Пасажирам заборонено без медичних масок заходити до тролейбусів та автобусів. Також без масок не пускатимуть до медичних закладів.

Відео дня
  • "Ми розуміємо, що є величезний дефіцит медичних масок. Ми шукаємо можливості  шити їх своїм способом. Наша комунальна аптека “Віола” має в резерві маски і наразі продає їх в роздрібній мережі по 12 гривень”, – уточнив мер.

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (153)
  • антон

    Вітаю. з сьогоднішнього дня відновлюють роботу всі магазини ЧІП...Браво ....
  • Володимир

    Пора вже того мера гнать, бо як накерує нам, то ще довго розгрібати будемо. Слабенький керівник, нема стержня, куди йому містом керувати.
  • Виктория!

    Бред .... с 27.03 открывают базары где людей намного больше чем детей на площадках !!!! это как ??? где логика ???
  • Татьяна Чернышова Навроцкая

    Пусть раздают людям маски , а они по драконовским ценам их продают. О чем здесь можно разговаривать ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up