Запустили додаток «Повітряна тривога». Як користуватися

Запустили додаток «Повітряна тривога». Як користуватися
Ілюстративне фото
  • Програма сповіщає про загрозу ракетного або авіаудару та інформує про її завершення.

Мобільний додаток «Повітряна тривога» призначений для оповіщення мешканців Хмельницького, області та інших регіонів про загрозу ракетного або авіаудару. Він інформує про початок та закінчення тривоги, надсилаючи гучні сповіщення, навіть якщо увімкнений беззвучний режим. Про це повідомляють на сайті Хмельницької міської ради.

Завантажити додаток можна за посиланнями: Android, iOS. Після завантаження потрібно надати дозвіл на надсилання сповіщень та обрати регіон інформування. Додаток не потребує реєстрації, не зберігає персональні дані та вимагає увімкнення геолокації.

Серед регіонів, окрім Хмельниччини, можна обрати Вінницьку, Волинську, Донецьку, Закарпатську, Київську, Львівську, Полтавську, Рівненську, Харківську, Херсонську та Чернівецьку області.

Відео дня

Додаток є допоміжним засобом, після отримання сповіщення про тривогу потрібно звертати увагу на сирени та орієнтуватися на офіційні джерела інформації. Під час роботи програми можуть виникати незначні проблеми, команда розробників працює над її удосконаленням.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Oksana Oksana

    Не працює!
  • Людмила Моцна

    Сьогодні не спрацював
  • Мила Макарова

    Сегодня не сработала
  • Olga Lopatina

    Сьогодні не спрацювала (

keyboard_arrow_up