Затримали блогера, який побив бійця ООС у Хмельницькому

Затримали блогера, який побив бійця ООС у Хмельницькому
Артур Сороченко. Фото: freshnews.zt
  • Блогера Артура Сороченка, який побив бійця ООС, оголосили у розшук на початку серпня.
  • Затримали його у Миколаєві. 

Скандальне відео у якому проросійськи налаштований чоловік побив учасника бойових дій на Сході облетіло соцмережі наприкінці липня. Як з'ясувалося, напали на бійця  на вулиці Свободи неподалік клубу "СВ". Захисником “русского мира” є скандальний блогер із Бердичева Артур Сороченко.

До слова, поштовхом до розслідування цього факту стало саме відео та громадський резонанс. Сам потерпілий чоловік після інциденту нікуди не звертався зі скаргою. Уже згодом його розшукали правоохоронці й уже після спілкування з ними він вирішив написати заяву про злочин.

Після цього детективи з Хмельницького відділу поліції заочно оголосили зловмиснику про підозру. А суд дав дозвіл на його затримання. Артуру Сороченку інкримінують статтю “Хуліганство”. За ганебні дії щодо військового, йому світить лише штраф у 850 гривень або арешт на 6 місяців чи обмеження волі до 3-х років.

Відео дня

Затримали блогера 17 серпня аж у Миколаєві, повідомляє "Журнал Житомира".

За інформацією журналістів vsim.ua, наразі у суді вирішують, коли відбудеться засідання по обранню міри запобіжного заходу.

Слід зазначити, що у липня 2019 року Сороченко потрапив в "Чистилище" бази "Миротворець", як провокатор, посібник терористів і особа, що заперечує російську агресію.

  • "В базу він потрапив після того, як пригрозив переловити і побити по одному персонал "Миротворця" і зґвалтувати у неприродній формі "вашого Геращенка", - пише "Журнал Житомир".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Roman Shelest

    До Бузини відправити скотиняку найшвидше.
  • Евгений

    Ну дал пилюлей,ничего необычного в этом нету
  • Олександр Сапсай

    і побив праця він на вулиці Хмельницькій, а не в нас у місті
  • Максим Мельничук

    Ось тепер хай Бурлик іде і наказує цього чебурека. ато по їдальнях ходить і сорочки ріже ножем

    Олександр Симчишин reply Максим Мельничук

    Тільки за умови один на один, без своїх однодумців-гопників, ножа та іншої зброї. І обовязково Бурлик нехай одягне підгузника
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up