“Затримались на городі в селі”: як у Хмельницькому карають порушників комендантської години

“Затримались на городі в селі”: як у Хмельницькому карають порушників комендантської години
Фото Андрія Попика
  • За минулу добу затримали чотирьох хмельничан, які порушили комендантську годину. 
  • У поліції розповіли про покарання.

З кінця лютого в області діє комендантська година. У цей час, із 21 до 6 години, заборонено перебувати на вулиці без спеціальної перепустки. Їх видають працівникам критичної інфраструктури. Попри це, деякі хмельничани все ж не дотримуються правил. Порушення фіксують в межах міста, а також на в’їзді.

З офіційних джерел журналісту vsim.ua стало відомо, що чимало людей повертаються в Хмельницький після 21 години. Минаючи блокпост, хмельничани просять їх пропустити. При цьому наводять наступні аргументи: “Ми не перевели годинники”, “Затрималися на городі в селі” або кажуть “Я більше не буду”. Повідомляють, що таким чином особи нехтують правилами комендантської години. 

Так, лише за останню добу хмельницькі патрульні виявили чотирьох громадян, які перебували на вулиці в заборонений час. Про це розповіла інспектор взводу 2 роти 4 батальйону УПП в Хмельницькій області Вікторія Тимощук. Усім порушникам були вручені повістки у військомати. Робити це почали від вчора, 28 березня. 

Відео дня

За словами Вікторії Тимощук, раніше на вулицях міста також затримували тих, хто порушував комендантську годину. Таких осіб доставляли до відділень поліції задля перевірки особи. 

  • Окрім адміністративної відповідальності, на час війни, всі нечемні на блок-постах, порушники комендантської години та грубі порушники ПДР отримують скерування на військово-лікарську комісію з подальшим оформленням у підрозділи ЗСУ - додають в патрульній поліції. 

Читайте також: Загальна мобілізація в Україні: кого не призвуть до армії

Возможно, это изображение (текст)

Возможно, это изображение (текст)

Нет описания фото.

Возможно, это изображение (текст)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up