Зеленський нагородив орденами майже 20 ракетників з Хмельниччини (ФОТО)

Зеленський нагородив орденами майже 20 ракетників з Хмельниччини (ФОТО)
Тут і далі фото зі сторінки бригади в соцмережах

Бійцям вручили ордени Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, “За мужність” ІІІ ступеня та Данила Галицького. А також медалі “За військову службу Україні”.

Президент України Володимир Зеленський відзначив державними нагородами бійців 19-ї ракетної бригади “Святої Варвари” з Хмельницької області. Майже два десятки військових одержали ордени Богдана Хмельницького, «За мужність», Данила Галицького та медалі “За військову службу Україні”. Президентські відзнаки 11 липня вручив голова ОВА Сергій Гамалій, повідомляють на сторінці ракетної бригади. 

Ракетникам подякували за проявлену особисту мужність і самовіддані дії, вірність військовій присязі і українському народові, виявлені у захисті державного суверенітету, незалежності та територіальної цілісності України.

“Вдячний вам за ваш героїзм, за те, що ви захищаєте і будете захищати нашу країну доки нога останнього окупанта не залишить нашу землю. Пишаємось Вами і будемо тут робити усе від нас залежне для підтримки ЗСУ, адже у нас спільна мета – перемога, і ми її здобудемо!”, — зазначив Сергій Гамалій.

Відео дня

На превеликий жаль, частину нагород віддали рідним загиблих Героїв, які віддали за Україну та український народ найцінніше – власне життя.

Читайте також: Зеленський нагородив медалями та орденом 12 військових з Кам’янеччини

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up