Зеленський присвоїв почесне найменування військовій частині в Кам’янці

Зеленський присвоїв почесне найменування військовій частині в Кам’янці
Фото ілюстративне
  • Йдеться про 143-ій об’єднаний навчально-тренувальний центр Сил підтримки ЗСУ.

Указом Президента України від 29 вересня надано почесне звання “Поділля” військовій частині в Кам’янці-Подільському. А саме - 143-ому об’єднаному навчально-тренувальному центру Сил підтримки ЗСУ. Про це йдеться у відповідному указі. 

- З метою відновлення історичних традицій національного війська, зважаючи на зразкове виконання покладених завдань під час захисту територіальної цілісності та незалежності України, - зазначено в тексті указу.

У військовій частині вважають, що почесне найменування “Поділля” відображає не лише внутрішній дух військових. А й прагнення до служіння країні та глибоку пов'язаність з цінностями й історією української землі. 

Відео дня

- Дякуємо Президенту України за це високе визнання та довіру. Ми нестимемо почесне найменування "Поділля" з гідністю та готовністю захищати нашу незалежність від будь-яких загроз. Пишаємося нашими доблесними захисниками, гордимося їхніми здобутками на полі бою та віримо, що з їхньою завзятістю та відвагою ми здобудемо нашу омріяну Перемогу!, - зазначають у частині.

Читайте також: У Хмельницькому 89 ліцеїстів-прикордонників склали присягу (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up