Зеленський зателефонував голові "Укрексімбанку" після скарг хмельницьких підприємців

Зеленський зателефонував голові "Укрексімбанку" після скарг хмельницьких підприємців
"Економічна правда"
  • Сьогодні під час зустрічі у Хмельницькому місцеві підприємці розповіли президенту про проблеми, які мають з банком через кредити.
  • Зеленський вирішив особисто подзвонити голові банку, аби розібратися.

Сьогодні, 3 червня, президент прибув на Хмельниччину з робочим візитом. У його рамках він зустрівся із представниками бізнесу. Зустріч пройшла в обласному центрі.

На зустрічі підприємці скаржилися президенту, що мають труднощі з кредитами взятих в "Укрексімбанку". Вони розповіли, що протягом місяця намагалися реструктуризувати кредити спілкуючись з членами правління банку, але все безнадійно. 

Члени делегації зателефонували голові банку Євгену Мецгеру і той заявив що питання вирішить керуюча місцевим філіалом Тетяна Лундишева. Така відповідь не влаштувала бізнесменів. Після цього Зеленський особисто зателефонував до Мецгера. Про це пише "Економічна правда".

Відео дня
  • "Люди скаржаться, що ви не видаєте ніяких кредитів. А також на те, що банк не надає відтермінування сплати тіла кредиту. Для чого ти відправляєш їх до Лундишевої, якщо бізнесмени не можуть вирішити питання у Києві? Жень, послухай мене, тут не питання однієї компанії, це різні компанії. Значить це відбувається у вас по всій країні. Це глобально вирішуєте ви", - заявив Зеленський.

Після чого він зазначив, що банк комунікувати із суспільством, аби таких питань не виникало.

  • "... У вас немає рішення в банківській системі, що ви людям даєте відтермінування, наприклад, на рік. Коли ви це зробите і скомунікуєте із суспільством, питання виникати не будуть. Будь ласка прийміть таке рішення, щоб люди могли погашати кредити через рік. У них зараз немає грошей через коронавірус", - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський перевірив хід "великого будівництва" у Давидківцях (ФОТО) 

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Андрей Никандров

    "Укрексімбанк " як не дивно це російський банк. Який досі працює на території  України!
    Який на пряму фінансує російських окупантів в Криму!
  • Олег Гончаренко

    Поговорили и....розішлись😃😃😃
  • Владимир Слюсаренко

    Ха ха ха ха!
  • Nikolai Kulik

    Закінчуйте зі скаргами !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up