Зеленського просять позбавляти ліцензії медиків, які торгують COVID-сертифікатами

Зеленського просять позбавляти ліцензії медиків, які торгують COVID-сертифікатами
Ілюстративне фото
  • Таке звернення зареєстрували на сайті електронних петиції до президента.

В Україні почастішали випадки видачі фіктивних ковід-сертифікатів. Зокрема, кілька таких випадків зафіксували і на Хмельниччині. Днями таку схему викрили правоохоронці, до якої були причетні травматолог і його спільник. Вони за 5 тисяч гривень вносили недостовірні відомості про вакцинацію в електронні медичні картки пацієнтів. Відтак “на руки” людям давали відповідні “липові” сертифікати.

Окрім вже передбаченої відповідальності, українці просять і позбавляти лікарської ліцензії медиків, які “торгують” ковід-сертифікатами. Така електронна петиція з’явилась на сайті представництва президента сьогодні, 29 жовтня. Її зареєструвала Наталя Борщ.

“З метою запобігання подальшому зростанню смертності в Україні та колапсу медичної системи, прошу розглянути петицію про пожиттєве позбавлення лікарської ліцензії лікарів, що торгують сертифікатами про вакцинацію проти COVID-19, після першого зафіксованого випадку”, - йдеться у тексті електронного звернення. 

Відео дня

Наразі петиція має вже 50 голосів. До кінця збору підписів є 92 дні. Нагадаємо, аби пропозицію розглянути в Адміністрації глави держави, вона має зібрати щонайменше 25 тисяч голосів підтримки.


Друзі, а ви б підтримали таку пропозицію? Чи варто назавжди позбавляти лікарів ліцензії за продаж фіктивних Covid-сертифікатів? Діліться своїми думками у коментарях. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач44

    краще позбавити громадянства депутатів які влаштували геноцид.....за допомогою цін  медицини хвороб....

keyboard_arrow_up