Зеленського просять скасувати парад і концерт до Дня Незалежності

Зеленського просять скасувати парад і концерт до Дня Незалежності
Фото - "Слово і Діло"
  • Скасувати святкові дійства, які присвячені до Дня Незалежності.
  • Таку електронну петицію зареєстрували на сайті до президента.

Сайт електронних петиції щодня поповнюється все новими зверненнями до глави держави. Українці реєструють різні пропозиції – починаючи від зменшення комуналки до заборони вакцинації.

«Скасувати святкові дійства, як то: парад, святковий концерт, святковий салют, присвячені до Дня Незалежності України», - таку пропозицію зареєстрували на сайті електронних петицій вчора, 9 серпня. Її автор Євген Боженінов вважає, що всі святкові дійства слід скасувати у зв’язку зі «скрутним економічним становищем в Україні» або «зменшити кошти, виділені на святкові заходи».

Станом на сьогодні, 10 серпня, електронна петиція зібрала всього 5 підписів. До кінця збору голосів залишається 92 дні.

Відео дня

Друзі, чи підтримуєте Ви таку пропозицію? Діліться своїми думками у коментарях. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (56)
  • Ivan Mynenko

    Для всіх депресивних, кому нічого святкувати, зараз вам стане ще краще. Гроші на приготування до параду вже витратили, пізно всрались. Треба було раніше петиції робити, а зараз не треба драматизму, якщо вже витратили гроші, то хоч скажіть дякую за парад, бо в нашій країні могло бути ще гірше, без параду й без грошей. Так що просто насолодіться переглядом по тб чи наживо.
  • Анна Степанюк

    Більшість моїх знайомих,вважають недоречним,в сей скрутний час, святкування  Дня Незалежності,оскільки країна знаходиться в економічній скруті. Краще виділили на інші потреби країни,а їх БАГАТО.
  • Надежда Лукьянченко

    Немає що святкувати, в країні злидні, безробіття, тотальна корупція. Населення деградує, люди доведені до відчаю......."надбання" за 30 років "незалежності" можна перераховувати далі, але всі вони невтішні.  З країни масово мігрує наша молодь, наші діти їдуть підіймати економіку інших країн, тоді як наша залишається на дні! Нажаль......
  • Татьяна Тинянская

    Этот парад и празднование подобно пиру среди чумы.2/3 населения за чертой бедности, а вы устраиваете пиршиства.
    Ганьба такому правлiнню

    Ivan Mynenko reply Татьяна Тинянская

    по кількості автівок так і не скажеш

keyboard_arrow_up