Зеленського просять запровадити медичний збір

Зеленського просять запровадити медичний збір
Фото ілюстративне

Відповідна пропозиція з’явилась на сайті електронних петиції до Президента. 

Запровадити збір у розмірі пів відсотка для допомоги медичним працівникам. Така петиція з’явилась на сайті інтернет-представництва Президента України 28 квітня. Її автор – Микола Кузяк. У своєму зверненні ініціатор пропонує запровадити медичний збір для тих працівників, які допомагають долати COVID-19. 

«Тимчасово запровадити медичний збір в 0.5 відсотка на доходи фізичних осіб в фонд допомоги медпрацівникам, які контактують з особами зараженними на коронавірусом», - йдеться у тексті електронного звернення. За два дні звернення зібрало поки лише 21 голос підтримки. 

Нагадаємо, аби звернення розглянули в Адміністрації глави держави, петиція повинна зібрати щонайменше 25 тисяч підписів.

Відео дня

Друзі, діліться своїми думками у коментарях. Як ви ставитесь до ідеї запровадити медичний збір на підтримку лікарів, які  боряться з COVID-19?

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (22)
  • Элли

    Я  бы этого гражданина с его с..ка предложением!!!! Я уже плачу налог на медицину!!! В месяц с меня высчитывают 3000 грн налогов?! Куда?! Куда, бл@дь они идут?! Вы ничего не дали людям... Ни в 90-х, ни сейчас... Тогда после развала мои родители были брошены на выживание с тремя детьми- без работы, без зарплаты! Всем было пох, что мы едим, как мы одеты, за какие деньги нас лечат и учат.... И сейчас, в стране пизд@, ни копейки не дают людям, отняв у них возможность заработка, но обложили налогами....Что бы вы твари, подавились куском  хлеба и помочь вам было некому.... Уроды.....
  • Anonymous

    На*уя нам така влада, яка сама заробляти не вміє, все з народу сосе.
  • Galua Volk

    Немає нічого більш постійного,як тимчасове.А з кого брати,якщо більшість не працює,з самих же медиків.
  • владимир лвв

    Значит, военный сбор принужденно высчитывают, теперь и медикам тоже? Вопрос: зачем я плачу налоги?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up