Жертви ожеледиці, зворушливе освідчення та лев'яче поповнення: ТОП новини тижня у Хмельницькому

Жертви ожеледиці, зворушливе освідчення та лев'яче поповнення: ТОП новини тижня у Хмельницькому
  • Тиждень приніс хмельничанам багато різнобарвних подій. Пропонуємо вам пригадати їх разом з нами у традиційній підбірці від vsim.ua. 

1. 

Ранок 25 листопада приніс хмельничанам чимало неприємних сюрпризів. Вулиці міста вкрилися кригою, транспорт курсував із запізненням, а дорога від дому до зупинки зайняла значно більше часу. Йти довелося повільно та вкрай обережно, адже через ожеледицю асфальтне покриття стало, як скло. Не обійшлося і без постраждалих.

2.

Відео дня

В театрі Старицького, під час виступу відомого співака, хлопець опустився на одне коліно та попросив руки коханої.  Зворушена дівчина відповіла згодою.  Деталі своєї "Love Story", закохана пара розповіла ексклюзивно для vsim.ua.

3.

На Володимирській зрізали три акації, що росли неподалік взуттєвої фабрики. Як виявилося, у підприємства з’явився новий власник і він планує розгорнути будівництво та розширити свої володіння. Зелені насадження в новий проєкт “не вписалися”. Однак, зрізання дерев обурило хмельничан. Поки на місці працювали робітники, стурбовані місцеві мешканці викликали поліцію. 

4.

У Хмельницькому приватному зоокутку поповнення. Там народилося троє левенят. Малята з’явилися на світ кілька днів тому. Відвідувачам їх ще не показують. Потримати на руках дитинчат поки не вдалося навіть власникам зоокутка. Лев'яче подружжя Амур і Тіара своїх малюків ретельно ховають.

5.

У Хмельницькій обласній державній адміністрації завершили розробку оновленого перспективного плану поділу області на територіальні громади. Хмельницька ОДА передасть цей план до Міністерства регіонального розвитку. Там його мають погодити, а потім відправити на затвердження до Кабінету міністрів. Тому план ще може зазнати змін.  29 листопада документ презентували для преси.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up