Жінка вистрибнула з вікна 11 поверху: подробиці трагедії у Хмельницькому (ВІДЕО)

Жінка вистрибнула з вікна 11 поверху: подробиці трагедії у Хмельницькому (ВІДЕО)
  • Першою здійняла ґвалт через смерть жінки її донька, яка доглядала її після інсульту.
  • Сусіди ж переконані, що сама вистрибнути у вікно бідолашна ніяк не могла. 
 

Трагедія сталася вранці 27 січня в одній із багатоповерхівок міста. З вікна 11 поверху випала 82-річна жінка. Вона загинула на місці.

Як повідомляло "Суспільне", про загибель пенсіонерки поліції повідомила її донька. 

  • "Слідчі схиляються до версії, що загибла жінка вчинила самогубство. Ця версія ще буде перевірятися. По даному факту внесені відомості до єдиного реєстру досудового розслідування за статтею 115 Кримінального кодексу України вбивство з позначкою самогубство", - прокоментувала інцидент "Суспільному" старша інспекторка сектору моніторингу Хмельницького відділу поліції Людмила Берестовська.

Що ж сталося того дня, спробували з'ясовували журналісти "Надзвичайних новин".

Відео дня

Як відомо, пенсіонерку доглядала дочка, яка повернулася з Італії аби доглядала матір після інсульту, який вона перенесла кілька місяців тому. Вона першою і здійняла ґвалт через смерть матері. Того ранку вона зайшла до неї в кімнату, а там… – нікого, і тільки відчинене вікно. 

Сусіди не вірять, що жінка могла добровільно піти з життя. Вони переконують, що пані Ганна була сповна розуму та не збиралася помирати, правда жалілася, що її хвороба зіпсувала життя донці.

Детальніше у сюжеті:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (51)
  • Денис Башинский

    Она подумала что может литать
  • Людмила Шевченко

    Доводять людей до відчаю
  • Mariya Kadygrob

    Вічна пам'ять і царство небесне нехай земля буде пухом глибоке співчуття рідним
  • Людмила Михальчук

    Нуда ще має бути жива.🤔?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up