«Життя кожного з нас — нічне жахіття»: дружина військовополоненого з Хмельниччини

«Життя кожного з нас — нічне жахіття»: дружина військовополоненого з Хмельниччини
Світлини зі сторінки «Суспільного Хмельницький»
  • Родини військовополонених звернулися до польського народі. Навіщо?

У Хмельницькому 3 лютого традиційно відбулася акція «Поверніть Героїв додому!».

Під час неї родини військовополонених, волонтери, громадські активісти, переселенці записали звернення до польського народу. Його мета, як наголосила «Суспільному» організаторка акції Леся Стебло, привернути увагу до військовополонених.

«Ми майже дев'ять місяців не знаємо абсолютно нічого про своїх рідних, які знаходяться у полоні, в злого і підступного ворога, - констатує мати військовополоненого Світлана. - Ми знаємо лише те, що вони знаходяться без належної медичної допомоги, без належного відношення».

Відео дня

Майже рік не бачилася з чоловіком й Олександра. Він – у ворожому полоні.

«Ми маємо маленьку донечку, - каже. -  Життя кожного з нас — нічне жахіття. Це дійсно кошмарне нічне жахіття. Ми не знаємо, як почуваються наші рідні. Ми не знаємо, поранені вони чи ні».

Нагадаємо, перша мовчазна безстрокова акція «Поверніть Героїв додому!» відбулася в Хмельницькому 19 серпня 2022-го. З того часу такі акції відбуваються в обласному центрі  щоп’ятниці. Долучитися до неї може кожен небайдужий.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Raisa Kostur

    Традиційно ??? Автор,це як ? Традиційні мітинги....Відколи в нас біда,біль та сльози стали традицією!?

    Ніка Любович reply Raisa Kostur

    традиційно у п'ятницю. Прийдіть. Долучіться. І традциійними будуть такі акції доти, доки останній військовомолонений не повернеться додому!!!
  • Микола Зубко

    Не там мітенгуєте, до дому до зеленсткого і депутатів. Поляки що до того мають. Заодно подивитися де всі гроші які мали піти на армію.

keyboard_arrow_up