Зірвало дах фортеці, повалило дерева і стовпи: Кам'янець після сильного буревію (ФОТО)

Зірвало дах фортеці,  повалило дерева і стовпи: Кам'янець після сильного буревію (ФОТО)
Фото - vdalo.info
  • Кам’янець-Подільський оговтується від вчорашньої грози. 
  • До ліквідації наслідків негоди залучили усі служби міста. 

Повалені дерева, електроопори, обірвані дроти і як наслідок знеструмлені десятки вулиць. Все це наслідки буревію, який тривав ввечері і вночі у Кам’янці-Подільському. На ліквідацію негоди залучили всі цивільні та військові служби міста, а мешканців закликали не виходити без потреби на вулицю.

Як написав на своїй сторінці у Фейсбук міський голова Михайло Посітко,в місті був введений в дію план з ліквідації надзвичайної ситуації. Мешканців просили не залишати домівки без причини, а електромережі знеструмили задля безпеки.

Окрім повалених дерев, обірваних дротів, і проблем з газопостачанням в будинках, буревій дістався і до фортеці - сильний вітер зірвав накриття Ласької фортеці. Там дерев’яні конструкції накриття віднесло більше ніж на 25 метрів і кинуло на дах пристінного корпусу, пошкодивши і його дах. Про це передає видання «Вдало.info».

Відео дня

Станом на сьогодні, 6 серпня, місто досі оговтується від вчорашньої грози. Служби міста ще ліквідовують наслідки негоди, а на «гарячу» лінію ще надходять дзвінки від кам'янчан. Загалом надійшло понад дві сотні різних звернень.

Фото тут і далі - Кам'янець-Подільська міська рада

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Віталій Українець

    дах згнив,не треба демонтувати!

keyboard_arrow_up