Знаменитий пес Патрон побував на Хмельниччині

Знаменитий пес Патрон побував на Хмельниччині
  • Чотирилапий сапер приїхав разом зі своїм господарем - рятувальником Михайлом Ільєвим.

Невеличкий джек-расел тер’єр став не лише відомим на весь світ. Пес Патрон є талісманом Служби України з надзвичайних ситуацій. Він допомагає виявляти вибухонебезпечні пристрої, які залишають після себе російські війська. На рахунку Патрона вже 236 знайдених вибухонебезпечних предметів. Крім того, пес разом із піротехніками бере активну участь у проведенні роз’яснювальної роботи з протимінної безпеки.

Пес-сапер став популярним у соціальних мережах, діти з усього світу зображують його на малюнках, а художники на муралах.

Відео дня

Патрон працює з чернігівськими піротехніками. Але днями легендарний собака разом зі своїм господарем майором Михайлом Ільєвим приїхали на Дунаєвеччину, зазначають на сторінці місцевої тергромади. 

Невелике село Гута Яцьковецька є батьківщиною військового. Михайло Ільєв - начальник групи піротехніків нічних робіт та підводного розмінування, офіцер - піротехнік. 

Також за відважну та сміливу роботу Президент Володимир Зеленський нагородив Патрона державною відзнакою «За віддану службу», а Михайло Ільєв отримав нагороду «За мужність» 3-го ступеня.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (191)
  • Світлана Олексіївна Працевич

    Патрончик,дивовижний красунчик,герой.ти заслужив цю нагороду!!!!!!!!!!!!!
  • Алекс Шумен

    Патрону відпустку треба .пару сучок і пиваса
  • Людмила Саноцька

    Розумашечка маленька
  • Валентина Пинчук

    Патрон дуже вродливий!!!

keyboard_arrow_up