Знущається - значить «сяде»: на Хмельниччині судитимуть домашнього насильника

Знущається - значить «сяде»: на Хмельниччині судитимуть домашнього насильника
Фото зі сторінки Шепетівського районного управління поліції
  • Чоловік систематично знущався над дружиною. За скоєне йому «світить» до двох років в’язниці.

33-літній полончанин постійно знущався над своєю дружиною, погрожував їй.

Чоловік неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. Його притягували до адміністративної відповідальності за насильство в сім'ї.

Та штрафи, профілактичні бесіди, постійні навідування поліцейських до помешкання родини для насильника були, що мертвому припарка. Поліція за поріг, а він - знову до дружини з образами.

Відео дня

Слідчі не зоставили жінку в біді. Зібраши достатньо доказів систематичності вчинення насильницьких дій, за процесуального керівництва прокуратури скерували обвинувальний акт до суду. Невдовзі, зазначають у поліції, кривдник постане перед судом за домашнє насильство

Нагадаємо, що санкція статті 126-1 КК України (умисне систематичне вчинення психологічного насильства щодо особи, з якою винний перебуває у сімейних відносинах) передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до двох років.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Леонид Водяницкий

    А
  • Людмила Чубата

    Щоб терпіти знущання і жити з кривдником,не обов'язково бути таким як він.Можливо вона немає куда йти,чи діти є,і багато всяких причин.А мужик який знущається з жінки,це копія орка,їх і потрібно садити і на довго.
  • Ольга Гресь

    Таких треба ізолювати від людей і садити в вольєр як псів. Хай гавкає!!!!
  • Дімон Ден

    Якщо він знущався то чому вона зним жила?? Напевно вона така сама як і він один одного били і ходили жалілися по сосідах на погане життя.

keyboard_arrow_up