З'явилося повне відео виступу хмельничанки Яни на "Голосі країни"

З'явилося повне відео виступу хмельничанки Яни на "Голосі країни"
  • Виступ Яни Загоруйко на "Голосі країни" мало кого залишив байдужим.
  • Пропонуємо вам краще познайомитися із дівчиною та переглянути повне відео її появи у шоу, де вона розповіла про свою неординарну зовнішність та підтримку ЛГБТ-спільноти.

Останній випуск шоу "Голос країни 11" запам'ятався виступом 23-річної хмельничанки Яни Загоруйко. Дівчина потрапила до команди Тіни Кароль, яка єдиною повернулася до неї. 

Як розповіла Яна перед виступом, вона пише сучасні українські пісні та прагне, щоб люди про них знали. Втім, за словами дівчини, вона часто чує, що її зовнішність аж ніяк не для сцени.

Яна хотіла потрапити на шоу, аби нарешті заявити про себе. Вона переконана, що "Голос країни" саме те місце,  де "оцінюють тільки голос, а не релігію, зовнішність або орієнтацію".

Відео дня

Пропонуємо вам переглянути повне відео виступу хмельничанки на проєкті:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • PutnickFree

    Зараз знову срач у коментах почнеться.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху. 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up