Чим зайнятись у Буковелі восени (новини компаній)

Чим зайнятись у Буковелі восени (новини компаній)

Карпати в наш час вважаються найкрасивішою і самою мальовничою частиною карпатських гір, тому в це місце щороку з'їжджаються туристи з усього світу. Кожен сезон має тут свої переваги. Взимку люди приїжджають, щоб покататися на лижах, сноуборді або санях. У багатьох готелях є камін, а гарячий глінтвейн, який пропонують місцеві кухарі, допомагає зігрітися. Лижний сезон тут триває протягом 6 місяців. Влітку в Карпати приїжджають туристи, яким подобаються прогулянки в лісі, а також любителі збирати ягоди та гриби. Враховуючи те, що вартість на турів в Карпати з Хмельницького є для багатьох прийнятною, замовити собі відпочинок в Карпатах може практично кожен.

Для любителів екстремального туризму люди часто обирають Буковель для свого відпочинку. На сайті https://atlanttour.com.ua/turyzkhmelnytskoho/ кожен турист з міста Хмельницького чи області може замовити поїздку в Карпати. Вартість поїздки від 2300 грн за два дні з проїздом проживанням та харчуванням. Подати заяву на тур можна в будь-який момент, співробітники турагентства швидко вам зателефонують для уточнення деталей. Ви будете приємно здивовані цінам та строкам поїздки. Найкраще вирушати в Буковель у вересні. Не тільки тому, що за прогнозом погоди цей місяць найтепліший( температура повітря все ще тримається на позначці +20 ), а й тому, що в жовтні багато активності недоступні

Розглянемо чим зайнятись у Буковелі восени:

  • Міжсезоння у Буковелі – чудовий варіант заощадити бюджет. Ціни на екскурсії в Буковелі, житло та розваги знижено, оскільки людей на курорті стає менше. Крім цілорічних розваг у Буковелі, тільки восени можна піти в ліс і зібрати калину, горобину, обліпиху. 
  • Можна взяти велосипед, насолодитися осінніми фарбами гір, замовити екскурсії в Буковелі – це лише маленький перелік, чим зайнятися восени в Буковелі.
  • Осінь – не менш прекрасний період у Буковелі. Популярні походи в гори під час збирання грибів та ягод. Повноводні річки, водоспади, природа, що прокидається, дозволять полюбити Капати по-новому.

Дібратись в Карпати можна досить легко, скориставшись для цього послугами спеціалізованого сервісу в інтернеті . Адже зараз без проблем можна організувати поїздку, витративши на це лічені години. Наразі в Карпатах досить багато готелів, готових прийняти нових мешканців. Рекомендуємо  розглянути топ-3 екскурсії в Буковелі, які варто відвідати: 

  • Підйом на гору Буковель. Дорогою гіди розповідають історію створення курорту.
  • Яремче + Скелі Довбуша. Найпопулярніша екскурсія із Буковеля. Можна самостійно поїхати громадським транспортом, або таксі (відстань всього 30 км), а можна приєднатися до екскурсійної групи.
  • Сходження на м. Хом'як та м. Синяк, Петрос, Говерлу. Місцеві гіди пропонують прогулянки на вершини на вибір. Екскурсії у Буковелі стануть доповненням до повноцінного відпочинку у Карпатах.

Приїхати в Карпати мусить кожен, хто любить гори або хоче з ними познайомитись ближче, відчути їхню силу. Відпочивати протягом двох-трьох днів часто навіть приємніше і цікавіше, ніж тривала відпустка, так що такою можливістю точно варто скористатися. Найчастіше туристи вибирають тури до Буковеля, оскільки це чудова можливість насолодитися і пригодами, від яких захоплює дух, та знаменитими карпатськими пейзажами. Якщо ви хочете організувати подорож не тільки для себе, але й близьких – не проблема. Достатньо лише вказати кількість людей, яка відправляється в подорож. Немає ніяких сумнівів в тому, що ви залишитесь під гарним враженням від обслуговування, тому що до вас завжди знайдуть індивідуальний підхід й гарантують нормальну ціну. Звернутись по допомогу можна в будь-який момент. Потрібно лише заповнити невелику форму зворотного зв’язку, або ж самостійно зателефонувати за контактним номером телефону.

keyboard_arrow_up