Де відпочити хмельничанам на травневі свята: підбірка весняних турів

Де відпочити хмельничанам на травневі свята: підбірка весняних турів
  • З 27 квітня на хмельничан чекає п’ять святкових вихідних.
  • Ми підібрали весняні пропозиції відпочинку і в Україні, і за її межами.  

Цьогоріч Великдень припадає на 28 квітня, тому українців чекають затяжні вихідні. Усі матимуть можливість відпочити п’ять днів поспіль: із суботи, 27 квітня, до середи, 1 травня, включно. Добряче наївшись паски і ковбаски, містяни шукатимуть розваг деінде. Та крім шашликів на природі, відпочинок може бути більш насиченішим. Бо ж весняні подорожі ніхто не відміняв. Мова йде про цікаві й мальовничі куточки як України, так і Європи - обирайте самі. Однак попереджаємо: краса на вас чекатиме всюди. Журналісти vsim.ua підібрали найцікавіші варіанти для весняного відпочинку.

Подорожуємо Україною

Луцьк та Тунель кохання

Відео дня

Виїзд з Хмельницького: 01.05 на 1 день

Вартість: 500 грн. / 1 особа

Ця поїздка - для романтиків й шукачів пригод. Бо на вас чекає одне з найдавніших міст України - Луцьк, і одне з найромантичніших місць - Тунель кохання в селищі Клевань.
Тунель кохання - це “живий” зелений тунель у лісовому масиві. Кажуть, арка має символічне значення. Ті, хто побував тут, розповідають про сильну ауру, яку можна відчути. А колія на дві рейки - це ніби символ шляху для закоханих. Якщо самотня людина загадає бажання знайти свою половинку - воно обов’язково збудеться. А закохані пари тут роблять гарні світлини і просять у долі вічного кохання.  

Кам’янець-Подільський + Бакота + Бурбунський водоспад

Виїзд: 30.04 на 1 день

Вартість: 330 грн. / 1 особа

Вікенд підійде для туристів, що готові відкрити для себе нові куточки Поділля. Адже цей мальовничий край багатий на унікальні пам’ятки та красиву природу. Якщо вийти на берег каньйону широкої річки Дністер і дивитись на те, як прокидається в сірій імлі заповідник Подільських Товтр – відчуваєш, як легені наповнюються солодким повітрям життя.
Ці прекрасні краєвиди обов’язково змусять ще не раз сюди повернутись.

Закарпаття + алея сакур в Ужгороді

Виїзд з Хмельницького: 26.04 на 3 дні

Вартість: 1900 грн. / 1 особа

Якщо вам бракує насичених фарб у житті, ви, без сумніву, маєте відвідати Ужгород.
З другої половини квітня і до перших чисел травня це місто перетворюється на райський сад, оповитий рожевими хмарами, адже тут розквітають японські декоративні вишні - сакури. Місцеві мешканці навіть жартують: нібито сакури настільки звикли до спалахів фотоапаратів, що навчились позувати. Кажуть, що у кожного, хто побачить цвітіння 35-ти дерев, покращиться здоров’я і здійсниться найзаповітніше бажання. Встигніть загадати найсокровенніше вже цієї весни.

Подорожуємо Європою

Амстердам + парк “Кекенхоф”

Виїзд зі Львова: 25.04 на 6 днів

Маршрут: Львів - Берлін - Амстердам - Брюссель - Дрезден - Краків - Львів

Вартість: 336 євро / 1 особа (відповідно до курсу НБУ на сьогодні - 11 222 грн.)

Готові до нових яскравих вражень? Тоді цей квітучий тур саме для вас! Неподалік від Амстердама розташований відомий парк Кекенхоф. Навесні він перетворюється на квіткову феєрію з кількома мільйонами тюльпанів, нарцисів і гіацинтів. Експозиція змінюється щотижня: червоні, рожеві, жовті та лілові квіти майорять яскравими фарбами. Таке багатство ароматів і відтінків неможливо описати словами. До речі, придбати на сувенір кілька цибулин голландських тюльпанів можна на ринку Амстердама Blotmenmark.

Егер + Відень + Будапешт

Виїзд зі Львова: 30.04 на 4 дні

Маршрут: Львів - Егер - Долина Красунь - Будапешт - Сентендре - Вишеград -  Відень - Мишкольц - Тапольце - Токай - Львів

Вартість: 200 євро / 1 особа (відповідно до курсу НБУ на сьогодні - 6480 грн.)

Тур підійде для усіх, хто планує насичені травневі вихідні. Бо під час поїздки буде можливість насолодитись смачним гуляшем в Долині Красунь, оздоровитись в термалах графа Сечені, відвідати розкішну резиденцію Габсбургів та отримати вражень на рік вперед.

Вікенд у Варшаві

Виїзд зі Львова: 28.04 на 3 дні

Маршрут: Львів - Люблін - Варшава - Замосць - Львів

Вартість: 111 євро / 1 особа (відповідно до курсу НБУ на сьогодні - 3596 грн.)

Така поїздка підійде для охочих відчути себе королем. Бо вулиці Варшави - це цілий королівський тракт, на сторонах якого розташовані палаци, галереї та королівські резиденції. Варшава зачаровує кольоровими будиночками з декоративними скульптурами і розписом. Вся ця краса відбивається у річці Вісла, над якою височить символ польської столиці - Варшавська Сирена, яка колись передбачила рибалкам, що тут буде засноване велике місто. І найцікавіше, що так і сталося!

Друзі, а як ви плануєте провести травневі вихідні? Своїми думками діліться у коментарях. 

ПІДГОТУВАЛА Олександра Клименко

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up