Чи будуть триматися морози? Синоптики дали прогноз погоди на весь березень

Чи будуть триматися морози? Синоптики дали прогноз погоди на весь березень
Фото ілюстративне
  •  Початок березня мало схожий на весну.
  • Чи варто чекати значного потепління до кінця місяця.

Перший місяць весни 2021 року буде приблизно з такою ж погодою, як і у попередні роки, повідомляє Укргідрометцентр

Так, середня місячна температура березня передбачається на рівні 0-6° тепла, що близько до середніх багаторічних значень.

Кількість опадів також прогнозується у межах середніх багаторічних значень. Їхня місячна кількість очікується на рівні 26-50 мм, в гірських районах 40-85 мм.

Відео дня

Подивімося на прогнози із сайтів погоди:

- перша половина березня у Хмельницькому буде прохолодною та багатою на опади у вигляді снігу та дощу. Вночі очікуються морози до -10 градусів. Такий прогноз дає нам gismeteo.ua.

За даними сайту, друга половина місяця буде трішки теплішою - з температурою повітря до +6°.

gismeteo.ua

- прогноз від ua.sinoptik також свідчить про прохолодну та дощову погоду в першій половині березня. На потепління слід очікувати уже з 13-14 числа. Щоправда, воно буде не тривалим.

Читайте також: Магнітні бурі у березні: коли штормитиме та як вберегтися 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ксения Вольченко

    Так и долно быть,а в апреле уже настоящая весна🥰🥰🥰🥰
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:05 У Хмельницькому підробляли одяг відомих брендів: у поліції розповіли деталі photo_camera 19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up