Чи засипле Хмельницький снігом? Прогноз на 3 грудня

Чи засипле Хмельницький снігом? Прогноз на 3 грудня
Фото ілюстративне
  • Синоптики обіцяють рясний сніг та похолодання найближчої доби. 

У найближчі дні Україну засипатиме снігом, переконують синоптики. Висота снігового покрову може сягнути 20 сантиметрів. Окрім того, на дорогах очікується сильна ожеледиця. 

Якою буде погода у Хмельницькому 3-го грудня: 

  • "З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Вранці піде дрібний сніг. У другій половині дня опадів не передбачається", - зазначає Sinoptik.ua.

Слід зазначити, що за період метеоспостережень у Хмельницькому були зафіксовані такі температурні рекорди цього дня:

Відео дня
  • Максимальна температура: 12.7° (у 1947 році)
  • Мінімальна: - 22.3° (у 1998 році) 

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, 3-го грудня в Україні очікується сніг та мокрий сніг, на дорогах.

  • "У зимовому дебюті братиме участь спеціально запрошений гість - поривчастий, до сильного, північно-західний вітер. Тому відчуття холоду посилиться. Температура повітря. Вночі в Україні 0-5 градусів морозу, завтра вдень від 2 морозу до 2 тепла, на Півдні до +4+6 градусів".

За даними Укргідрометцентру, у Хмельницькому завтра прогнозують від -3 до +1 градуса. Сніг з дощем.

Як повідомляє сайт Gismeteo, 3 грудня у Хмельницькому буде сніжно. Температура повітря становитиме від -2 до 0 градусів. 

Що кажуть прикмети?

3-го грудня наші пращури передвіщали погоду на 3 червня — якщо піде сніг, то через півроку буде дощ.

Читайте також: Погода готує українцям сюрприз: синоптики дали прогноз на Новий рік 

ВІДЕОПРОГНОЗ на 3 грудня:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up