Два місяці дощів та один посухи: народний синоптик дав прогноз українцям на літо

Два місяці дощів та один посухи: народний синоптик дав прогноз українцям на літо
Фото ілюстративне
  • Погода все більше дивує. І як переконують синоптики, українцям варто очікувати на нові сюрпризи влітку.

 

Після дуже теплої зими і холодної весни Україну чекає по-справжньому спекотне літо. Про це "Обозреватель" розповів народний синоптик Леонід Горбань.

За словами синоптика, перший тиждень червня був ще досить прохолодним, але потім температура різко піде вгору. Уже з 8 по 20 червня денна температура буде на рівні 26-28 градусів, а потім і до кінця місяця ще вище: до 34 градусів.

  • "Правда, і дощі прогнозуються. Опади можливі до 7 червня, потім у період з 10 по 13, з 17 по 19 та з 29 по 30", - зазначає синоптик.

Якою буде погода в липні

Відео дня

За прогнозом синоптика, липень буде дещо поступатися червню. З 5 по 11 липня температура повітря досягне 27-32 градусів. Потім буде невелике зниження температури. А ось у другій декаді місяця повернеться спека до 30 градусів. Що до опадів, то липень буде достатньо сухим. Дощі Горбань обіцяє з 2 по 4  число , а потім буде велика перерва. Опади повернуться під кінець липня.

Який прогноз на серпень

Більшу частину серпня буде стояти справжня літня спека. За прогнозом синоптика, з 7 по 18 серпня температура повітря буде від 30 до 33 градусів. Потім почнеться різке похолодання до 20-22 градусів.

  • "Дощі будуть хоч і частими, але дуже мізерними. За місяць випаде не більше 15-22 міліметрів – це практично нічого", - додає синоптик.

Нагадаємо, директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда раніше розповів, що літо в Україні буде спекотним. Також воно буде з грозами, локальним випадінням граду, зливами та шквалами. 

Магнітні бурі у червні: коли чекати і як захиститися 

Як вберегтися від блискавки під час грози: 10 простих порад 

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up