Грозові дощі та зниження температури: до України суне холодний атмосферний фронт

Грозові дощі та зниження температури: до України суне холодний атмосферний фронт
Фото: Главком
  • Ще кілька днів в Україні буде спекотно. Але уже скоро варто очікувати на зміну погоди.

 

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, 12-го червня в Україні буде спекотно. Температура повітря становитиме +29+35 градусів і лише у західних областях буде свіжіше — +24+29 градусів.

  • "Завтрашні грозові західні дощі можуть локально досягти Півдня України, Вінниччини та Житомирської області, тому під час дощів у цих регіонах очікується короткочасне послаблення спеки до +25+29 градусів. Від спеки ще трохи рятуватиме поривчастий північно-східний вітер", - написала синоптик.

Як вона додала, 14 червня до нас прийде холодний атмосферний фронт із півночі . Він принесе короткочасні дощі з грозами та послаблення спеки. 

Відео дня

Нагадаємо, у західних областях України очікується погіршення погодних умов до кінця доби.

Якою буде погода у Хмельницькому 12 червня:

  • "Незважаючи на ясний ранок, вдень та ввечері у Хмельницькому погода буде похмурою. Без опадів", - зазначає Sinoptik.ua.

Слід зауважити, що за період метеоспостережень у Хмельницькому були зафіксовані такі температурні рекорди цього дня:

  • Максимальна температура: 31.3° (1957 року)
  • Мінімальна температура: 4.4° (1950 року)

 

За даними Укргідрометцентру, в Хмельницькому завтра прогнозують від +14 до +30 градусів. Дощ.

 

Як повідомляє сайт Gismeteo, завтра у Хмельницькому температура повітря становитиме від +19 до +29 градусів. Дощ. 

 

Читайте також:

Два місяці дощів та один посухи: народний синоптик дав прогноз українцям на літо 

Як вберегтися від блискавки під час грози: 10 простих порад  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up