Листопад поб'є багаторічний рекорд: синоптики дали прогноз українцям на останній місяць осені

Листопад поб'є багаторічний рекорд: синоптики дали прогноз українцям на останній місяць осені
Фото ілюстративне
  • Погода цьогоріч дивує нас різними аномаліями. Підготувала вона сюрпризи і на останній місяць осені. Синоптики прогнозують, що погода у листопаді буде примхливою. Чого слід очікувати, читайте далі.

 

Погода в Україні в листопад буде нестабільною — сонце, дощ і сніг будуть змінювати один одного майже весь місяць. Про це пише "УНІАН" з посиланням на "Метеопрог".

Синоптики прогнозують, що перші листопадові дні будуть сонячними. Дощі та навіть мокрий сніг українцям слід очікувати лиш з 5-го листопада. А ось перші снігопади можуть з'явитися після 20-го числа.

  • "Згідно з довгостроковими прогнозами, температура в першій половині листопада очікується в середньому між +5...+9 градусів. Зниження до +1...+6º можна очікувати в другій половині місяця".

Як зазначають синоптики, найприємнішим в Україні буде саме перший тиждень листопада, а ось у другому та третьому тижні очікується стрімке похолодання. В останні дні листопада буде по-справжньому зимова погода —  вночі та вранці температура не перевищуватиме позначок -3...-2°.

Відео дня

Попри це, за прогнозами європейських кліматологів, температура повітря в листопаді буде вищою за багаторічну норму. Очікується, що кількість опадів буде меншою, ніж у минулі роки.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up