Буревій на Хмельниччині пошкодив автомобілі, будинки та обірвав електролінії (ФОТО, ВІДЕО)

Буревій на Хмельниччині пошкодив автомобілі, будинки та обірвав електролінії (ФОТО, ВІДЕО)
Тут і далі фото зі сторінки ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • Впродовж вихідних рятувальники здійснили більше десятка виїздів.

  • Буревій повалив дерева, обірвав електродроти, пошкодив майно. 

Впродовж вихідних на Хмельниччині вирувала негода. У неділю, 18 вересня, сильним вітром повалило чимало дерев. Вони падали на проїжджу частину дороги, тротуари, обривали електролінії, а подекуди падали й на автомобілі та домоволодіння. 

Впродовж дня рятувальники здійснили більше десяти екстрених виїздів. Вони зазначають, найбільше дісталося Хмельницькому та Кам’янець-Подільському районам. Підрозділи Служби порятунку працювали в Хмельницькій, Кам’янець-Подільській, Ярмолинецькій, Чемеровецькій, Старокостянтинівській, Летичівській, Віньковецькій та Війтовецькій громадах області. 

До робіт залучили 56 надзвичайників та 13 одиниць спецтехніки. На щастя, травмованих та загиблих немає. Бригади електриків відновлюють електропостачання. Кажуть, рятувальники готові до нових викликів у разі повторного погіршення погодних умов. 

Відео дня

Нагадаємо, в Кам’янці-Подільському негода розгулялась не на жарт. Повалило дерева, обірвало лінії електропередач, на стовпах іскрить. Дивіться фото та відео в матеріалі за посиланням. Крім того, поблизу Хмельницького також повалило дерево на проїжджу частину. Про це читайте за посиланням. А в Красилові в багнюці застрягла карета “швидкої” з хворим на борту. 

До слова, на Хмельниччині синоптики знову оголосили штормове попередження. Кажуть, сильний південно-західний вітер очікується в понеділок у північних та західних областях, пориви до 15-20 метрів за секунду. Погоду на тиждень читайте за посиланням.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up