Перші весняні грози: якою буде погода на вихідних на Хмельниччині

Перші весняні грози: якою буде погода на вихідних на Хмельниччині
  • Вихідні розпочнуться з дощів, але загалом буде тепло.

  • Детальніше про погоду читайте далі.

Протягом вихідних очікується мінлива погода з періодичними дощами, грозами та сонячними проясненнями. Такий прогноз на вихідні і 7 квітня дали синоптики регіонального гідрометеорологічного центру. Там також попередили, що місцями в ці дні дошкулятиме вітер.

Якою буде погода на Хмельниччині протягом другого місяця весни, ми розповідали напередодні. Дізнавайтесь, чого чекати від погоди у квітні в окремому матеріалі.

Яка погода буде цих вихідних на Хмельниччині?

Відео дня

Прогноз на 6 квітня

У перший вихідний, в суботу, буде хмарно, але з проясненням. Вночі, за прогнозами синоптиків, істотних опадів очікується. Зате вдень можливі короткочасні дощі, а місцями будуть грози. Нічна температура повітря цієї доби в області очікується близько  4-9 градусів тепла, вдень стовпчики термометрів піднімуться до 14-19 градусів.

У Хмельницькому вночі буде 5-7 градусів тепла, вдень прогнозують 15-17 градусів з позначкою «+».

Вітер буде дути з силою до 7-12 м/с. Місцями можливі пориви швидкістю 15-20 м/с.

Прогноз на 7 квітня

У неділю буде краща погода. Опадів синоптики не прогнозують, а із-за хмар буде визирати сонце. Вночі температура повітря на Хмельниччині буде від 6 до 10 градусів. Вдень очікується 15-20 градусів вище нуля.

У Хмельницькому нічна температура прогнозується в межах 6-8 градусів тепла, вдень, за словами синоптиків, термометри покажуть 15-17 градусів.

Нагадаємо, в березні через сонячну активність прогнозують кілька магнітних бур. Коли чекати небезпечних днів для метеозалежних людей та як вберегтись від магнітних бур, дізнавайтесь тут.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Валентина Ластовська

    Весна входить в свої права.

keyboard_arrow_up