Після холодних вихідних в Україну прийде потепління: прогноз на тиждень

Після холодних вихідних в Україну прийде потепління: прогноз на тиждень
Фото ілюстративне
  • Найближчими днями повітря прогріється на кілька градусів. Однак, вночі на поверхні ґрунту можливі заморозки.
  • Детальний прогноз погоди у Хмельницькому, дивіться далі. 

На початку тижня Україні переважатиме хмарна, але суха погода. Лише вдень 25 вересня у західних областях місцями пройде невеликий дощ.

Так, за прогнозом синоптика Наталки Діденко, понеділок в Україні буде сухим та багато де сонячним. Температура повітря 23 вересня буде такою:

  • "На Заході та Півдні буде просто розкіш, +18+23 градуси. А ось на решті території похолодає до +12+17 градусів, а на Чернігівщині, Сумщині, Харківщині подекуди навіть до +10 градусів".

Відео дня

Як запевняють в українському Гідрометцентрі, в Україні найближчими днями можливі заморозки. Зокрема, вночі 25 вересня у Житомирській, Київській, Донецькій областях прогнозують заморозки на ґрунті 0-5° (І рівень небезпечності, жовтий).

У Хмельницькому буде така погода:

понеділок, 23 вересня, хмельничанам прогнозують до +21° вдень.

У вівторок, 24 вересня, очікується до +19° вдень.

У середу, 25 вересня, у Хмельницькому прогнозують до +19° вдень. Дощ.

У четвер, 26 вересня, у Хмельницькому прогнозують від +9 вночі до +16° вдень. Дощ. 

За даними Sinoptik.ua, найближчими днями в Хмельницькому буде до +18 градусів.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up