Сніжна, морозна і затяжна: синоптик розповів, якою буде зима в Україні

Сніжна, морозна і затяжна: синоптик розповів, якою буде зима в Україні
Фото ілюстративне
  • Зима цьогоріч прийде рано та затримається в Україні аж до квітня.

Цьогоріч погода дивує українців. Літо запам'яталося нам аномальною спекою та рясними дощами, а осінь уже встигла піднести кілька сюрпризів у вигляді різкого похолодання та шквальних вітрів. Що ж чекати від зими? 

За словами синоптиків вона цьогоріч до України прийде рано та затримається надовго. Про це повідомляє видання "НВ".

Як зазначає народний синоптик Леоніда Горбаня, хоча спочатку зими нам ще слід очікувати плюсової температури, однак уже в її кінці вдарять сильні морози.

Відео дня
  • “Зима – сніжна і морозна. Холод протримається до середини березня. Тільки в кінці квітня потеплішає”, – уточнив Горбань.

Нагадаємо, раніше синоптики розповіли, що осінню на українців чекає кілька хвиль похолодання.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ганна Ковальчук

    Як Бог дасть так буде ми перед Богом ще дуже маленькі
  • Людмила Дзісько

    Вже так кажуть 6 років!! ''совпадєніє''!?
  • Мілена Шик

    В тім році теж мала бути така зима що 30 років назад була, але не було. Що буде те і буде ми тут нічим не зарадимо.
  • Тетяна Зубик

    Навіщо лякати людей?Згадайте серпневий прогноз
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up