Похолодання, дощі та вітер: синоптик дала прогноз українцям на найближчі дні

Похолодання, дощі та вітер: синоптик дала прогноз українцям на найближчі дні
firtka.if.ua
  • Найближчими днями погода вже більше нагадуватиме осінню.  
  • Детальний прогноз погоди у Хмельницькому, дивіться далі. 

У неділю, 15 вересня, в Україні збережеться прохолодна погода. Зокрема, для Хмельницького прогноз такий:

  • "Ясною погодою нас цей день не порадує — хмари у Хмельницькому закриють небо вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. Без опадів.", - зазначає Sinoptik.ua.

Слід зазначити, що за період метеоспостережень у Хмельницькому цього дня були зафіксовані такі температурні рекорди:

  • Максимальна температура: 29.5° (1947 року)
  • Мінімальна: 2.6° (1960, 1958 року) 
sinoptik.ua 

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, в Україні найближчими днями погода погіршиться.

Відео дня
  • "Протягом 14-15 вересня у західних областях, на Півночі, на північному сході, у більшості центральних областей очікується максимально +17+23 градуси. Дощі, переважно невеликі, пройдуть на Заході, Півночі та у Центрі... Вітер стане вже північно-західним та поривчастим, подекуди навіть сильним, до 15-18 м/с", - написала вона.

Як додає синоптик, у понеділок, 16 вересня, тепло спробує реабілітуватись, до +23, +24 градусів, проте вже у вівторок похолодає ще сильніше.

  • "Стовпчики термометрів поповзуть вниз, нижче +20 градусів, разом із поривчастим вітром".

За даними Укргідрометцентру, завтра у Хмельницькому буде від +7 до +19 градусів.

 meteo.gov.ua

Як повідомляє сайт Gismeteo, у ніч на 15 вересня у Хмельницькому буде до +9 градусів. Опадів  вдень не прогнозують. Температура повітря вдень становитиме +19.

gismeteo.ua

Що кажуть прикмети?

Якщо день ясний і теплий, то осінь та зима буде теплою; сухо – осінь суха. А якщо піде дощ, то вся осінь буде дощовою.

Читайте також: "Класичний жовтень і морозний листопад". Синоптики розповіли, якою буде осінь в Україні

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up