Середземноморський циклон суне на Україну: що ще приготувала погода хмельничанам на вихідні

Середземноморський циклон суне на Україну: що ще приготувала погода хмельничанам на вихідні
  • Температура залишиться фактично без змін.
  • А опадів синоптики на нийближчі два дні у Хмельницькому не прогнозують.

Негода розігралася по всій території України. Протягом 8-9 лютого замело і Хмельницький. Сніг на дорогах та ожеледиця під ногами - те, з чим зіткнули містяни протягом останньої доби.

На вихідні ситуація дещо зміниться. Негода вщухне, і снігу синоптики не прогнозують.

Так, за даними Укргідрометцентру, у суботу, 10 лютого, в Хмельницькому буде без опадів. Протягом дня температура коливатиметься у межах -4 +1 градусів. 

Відео дня

Вдень можлива ожеледиця, тому слід бути уважними і пішоходам, і водіям.

У неділю, 11 лютого, варто очікувати сонячної погоди. Небо буде ясним. Опадів у місті також не прогнозують.

Вночі стовпчик термометра покаже -3-5. Вдень прогріється до +1.

Зміна погоди, можливо, розв'яже ситуацію на дорогах. Попри те, пильності втрачати не варто.

Синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє про прихід Середземноморського циклону. Через нього погодні умови можуть змінитися. Хоча, найімовірніше, західні області він не зачепить.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук Від читача 16:16 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up