"Сильних морозів не видно": синоптик дала українцям прогноз на вихідні

"Сильних морозів не видно": синоптик дала українцям прогноз на вихідні
Фото: blog.suny.edu
  • Найближчими днями погода в Україні істотно не зміниться, обіцяють синоптики. Місцями йтиме сніг.
  • Чи пощастить з погодою хмельничанам? Детальний прогноз, дивіться далі. 

Цими вихідними в Україні синоптична ситуація істотно не зміниться — опадів не буде, але у неділю  заходом та півднем пройде незначна хмарна вологість, місцями з невеликим дощем та мокрим снігом. Про це написала синоптик Наталка Діденко.

  • "Температура повітря у нічні години становитиме 0-5 градусів морозу, вдень +1+6 градусів, на Півдні +5+10 градусів. Сильних морозів у найближчій перспективі не видно", - зазначила вона.

За даними Укргідрометцентру, завтра, 7 грудня, у місті буде від -2 до +4 градусів. У неділю, 8 грудня, хмельничанам прогнозують від -1 до +5 та мокрий сніг.

Відео дня

Прогноз на суботу, 7 грудня:

  • "Вранці у Хмельницькому небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Без опадів", - зазначає Sinoptik.ua.

Варто зазначати, що за період метеоспостережень у Хмельницькому були зафіксовані такі температурні рекорди 7 грудня: 

  • Максимальна температура:  9.0° (1960 року)
  • Мінімальна температура: -17.2° (2001 року)

Народні прикмети на 7 грудня:

Ясна погода 7 грудня вказує на морозну зиму.

Прогноз на неділю, 8 грудня:

  • "Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Вранці йтиме дрібний дощ зі снігом. Удень та ввечері опадів не очікується", - зазначає Sinoptik.ua.

Варто зазначати, що за період метеоспостережень у Хмельницькому були зафіксовані такі температурні рекорди 8 грудня:

  • Максимальна температура:  9.7° (1960 року)
  • Мінімальна температура: -15.6° (1978 року)

Прикмети на 8 грудня: 

- Якщо йде сніг, то літо буде дощовим.

- Якщо на водоймах поверх льоду помітна вода, то скоро потеплішає і дощ піде.

- Багато снігу на землі лежить – рік врожайним буде.

Читайте також: Не обійдеться без сюрпризів. Синоптики дали українцям свіжий прогноз на грудень

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up