Яким буде перший день весни на Хмельниччині: погода на 1 березня

Яким буде перший день весни на Хмельниччині: погода на 1 березня
Фото - ілюстративне, з відкритих джерел
  • Вночі вдарять морози. Читайте, чи буде тепло вдень.

Нічним морозом почнеться весна на Хмельниччині. У середу, 1 березня, вночі слід очікувати 4°-9° морозу, а вдень від 2° морозу до 3° тепла. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Мінлива хмарність. Без опадів, але з ожеледицею на дорогах, попереджають в обласному центрі з гідрометеорології.

У Хмельницькому вранці 1 березня небо затягнеться хмарами, які не зникнуть до кінця дня, пише sinoptik.ua. Однак опадів не буде. Температура повітря коливатиметься від -4° морозу до  3° тепла.

Захмариться й у Кам’янці-Подільському. А вночі й зовсім вдарить мороз. Температура повітря коливатиметься від -7° морозу до  2° тепла. Опадів не очікується.

Відео дня

Затягнуть небо хмари й у Шепетівці. А вночі розлютується мороз. Температура повітря коливатиметься від -5° морозу до  2° тепла.

Ще наші прадіди помітили, що якщо з перших днів весна «розгульна, не сором'язлива - обдурить, вірить нічого».

Погоду у цей день передбачали грім і вітер. Якщо 1 березня при північному вітрі прогримить грім, то весна буде холодною, при східному - сухою, при західному - мокрою, а при південному - теплою.

«Діаграма-кардіограма початку весни, як бачите, спокійна, без відхилень, з незначними природніми коливаннями, - зазначає в соцмережах синоптикиня Наталка Діденко. - Сердечко нашої юної красуні - здорове, повнокровне. І ми, щоб насолоджуватися весною, стежимо за своїм здоров'ям, правилами дорожнього руху, притримуємося нормального людського етикету та доброзичливості, допомагаємо ЗСУ, донатимо всім, за можливості, хто цього потребує і стежимо за новими, вже весняними прогнозами погоди».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up