Якою буде погода наступного тижня у Хмельницькому

Якою буде погода наступного тижня у Хмельницькому
Фото ілюстративне
  • Синоптики прогнозують потепління до +26 та дощі наприкінці тижня.

Наступний тиждень з 6 по 12 травня має бути теплим. Так прогнозують синоптики. З понеділка по четвер буде сухо, наприкінці тижня можливі дощі та подекуди грози. Якою буде погода наступного тижня читайте далі.

У понеділок, 6 червня, коливатиметься від +9+11 вночі до +23=25 вдень. Вітер південно східний, 7-12 метрів за секунду. Опадів не передбачають.

Вівторок, 7 червня, буде хмарним. З самого ранку у Хмельницькому небо вкриється хмарами, які протримаються до самого вечора. Без опадів. Температура повітря +12+14 вночі та +24+26 вдень. Пориви вітру до 5-10 метрів за секунду.

Відео дня

Середа, 8 червня, порадує тією ж температурою, що й вівторок. Ранок буде ясним Без опадів. Вітер східний, 5-10 метрів за секунду.

У четвер, 9 червня, ранок буде безхмарним, але вже у середині дня погода зміниться та буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура незмінна +12+14 вночі та +24+26 вдень. Вітер північний, з поривами до 5-10 метрів за секунду. 

П’ятниця, 10 червня, у Хмельницькому майже весь день буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Вночі та вдень прогнозують дощі. Температура повітря коливатиметься від +14+16 вночі до +24+26 градусів вдень. Вітер західний, 7-12 метрів за секунду. 

Вікенд, 11-12 червня, буде теплим. Стовпчики термометра піднімуться до +16+20 вночі та +22+26 вдень. У суботу ясна погода очікується вранці та ввечері, а вдень небо можуть затягнути хмари, проте ненадовго. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути. А неділю обіцяють сонячною та без опадів. Лише вдень можлива мінлива хмарність. 

*за данними Українського гідрометцентру та сайту sinoptik.ua. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач39

    8 червня середа 10 червня четвер де ділось 9 число.

keyboard_arrow_up