Якою буде погода у Хмельницькому на вихідних

Якою буде погода у Хмельницькому на вихідних
  • Згідно із прогнозами,  у більшості областей України на вихідних ймовірні опади.
  • А якою буде погода в Хмельницькому?

За прогнозами, на вихідних в Україні буде хмарно. У деяких областях ймовірні опади. Який прогноз для Хмельницького?

За даними Укргідрометцентру, завтра, 14 грудня, в Хмельницькому буде від +1 до +6 градусів. У неділю, 15 грудня, в місті буде від +1 до +7.

Відео дня

Як повідомляє сайт Gismeteo, в суботу, 14 грудня,  в місті буде від +2 до +6 градусів. 15 грудня термометр покаже хмельничанам від +2 до +6.

Варто зазначати, що за період метеоспостережень у Хмельницькому були зафіксовані такі температурні рекорди:

14 грудня:

  • Максимальна температура: 10.2° (2000 року)
  • Мінімальна температура: -16.7° (2001 року)

15 грудня: 

  • Максимальна температура: 9.5° (1950 року)
  • Мінімальна температура:  -20.6° (1963 року)

Що кажуть прикмети?

14 грудня:

 Цього дня вшановується пам’ять святого пророка Наума. У народі цього святого називали Грамотником, оскільки в цей день у давні часи (з 1 грудня за старим стилем) починали вчити дітей грамоті. Навчальні “муки” дітей доповнювались вітром, який був дуже характерним у день пророка Наума: “Прийшов Наум, зимній вітер подув”. Якщо вітер з південно-західного переходив у західний чи північно-західний, чекали посилення морозів.

15 грудня:

15 грудня відзначається день пророка Авакума. Наші пращури цього дня спостерігали таку закономірність: якщо в середині грудня багато снігу, буде багатий урожай трав улітку. Подальшу погоду у минулі часи 15 грудня визначали за допомогою ялинки: якщо її сухі гілки згинаються — значить будуть заметілі, а якщо вирівнюються — чекайте ясної погоди. Якщо ж цього дня йде дощ, то йтиме він ще 40 днів і тиждень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up