Заморозки і похолодання. Хмельничан попереджають про погіршення погоди

Заморозки і похолодання. Хмельничан попереджають про погіршення погоди
Ілюстративне фото
  • Від завтра, 6 жовтня, на Хмельниччині прогнозують поступове зниження температури.

Нічні заморозки і поступове похолодання. Такий “сценарій” погоди до кінця цього тижня. Сьогодні, 5 жовтня, хмельничани ще мають можливість насолодитись безхмарним небом і погрітись під осіннім сонцем. Щоправда, буде вітряно. За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, у  Хмельницькому вдень 5 жовтня очікуються пориви вітру 15-20 м/с, що становить I рівень небезпечності, жовтий. 

Поступове зниження температури слід очікувати із 6-7 жовтня. Про це інформує Укргідрометцентр. Зокрема, 6 жовтня прогнозують до 13 градусів вдень і 3-5 градусів вночі. Вже наприкінці тижня температура повітря опуститься до 11-13 градусів. Вночі буде в межах 2-3. Можливі заморозки, що становитимуть І рівень небезпечності, жовтий. 
За інформацією сайту sinoptik.ua, погіршення погодних умов у Хмельницькому очікується з п’ятниці, 8 жовтня. Тоді денна температура повітря буде в межах 13 градусів. Вночі опуститься до 2. 
Аналогічний прогноз передає gismeteo. За інформацією із сайту, на вихідні у Хмельницькому очікується до 10-11 градусів. З понеділка можливі дощі. 

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up