Активіст Артур Сторожук хоче стати мером Хмельницького

Активіст Артур Сторожук хоче стати мером Хмельницького
  • Автомайданівець відомий своїм критичним ставленням до «свободівців».

  • На вибори він ітиме самовисуванцем.

Громадський активіст Артур Сторожук планує балотуватися на посаду міського голови Хмельницького. Про це нам стало відомо з власних джерел. Сам Артур Сторожук цю інформацію підтвердив. Також він сказав, що йтиме на вибори як самовисуванець, адже не хоче пов’язувати себе з будь-якою політичною силою.

Артур Сторожук відомий критичним ставленням до представників партії «Всеукраїнське об’єднання „Свобода“». Він неодноразово звинувачував діючу міську владу і «свободівського» мера Олександра Симчишина в незаконних рішеннях, відмиванні грошей і непрофесійності.

Відео дня

Раніше він повідомляв про свій намір займатися політичною діяльністю. Про це він писав у спільноті «ВО "Автомайдан" Хмельницький осередок» у Facebook. Артур Сторожук зазначив, що «прийняв для себе рішення перейти з площини громадської діяльності у площину політичної діяльності».

Нагадаємо, що раніше про намір іти в міські голови Хмельницького заявляв депутат Хмельницької обласної ради Іван Гончар. Разом з цим він розповів про вихід з лав «ВО „Свобода“».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у FacebookTelegramInstagramViber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (179)
  • Freer

    А далі Семчишиноботи! Піпец
  • Freer

    Він в школі вчився? Покажіть його вчительку з укр мови. Жах
  • Даша

    Сторожук, то є рідкісна гнида, котра колотить всім, що тільки можна. Воно суне ніс навіть туди, де його даром не требв. Сторожук не може бути ефективним управлінцем, тому що є некомпетентним і взагалі далеким від  нормального. Сторожук, то не є лице, яке є взірцем. Він , де треба 3 слова до кучі не зтулить, а ось у ФБ майстер поносити всіх і вся. Ось і тут намірився в мери і свободівський знак перемалювало на середній палець. Не знаю, скільки по паспорту цьому чудику років, розумом є 5 річні розумніші і мудріші. Скиглив, що на нього напад був - то скажу, що нєхрєн рипатись де треба і не треба. Активісти типу нього спочатку хоботи сунуть туди, де не компетентні, а потім скиглять, що по личику вхопили. Рік тому  він підтримав Акцію протесту проти ДомКома, де він писав на своїй сторінці у ФБ, що не просто так, а має відношення до Виставки. І що? Неодноразово підривався прибігав на акції і на наймасштабнішій, коли група активістів потрапила в кабінет мера Симчишина, де почалась конструктивна розмова в присутності ЗМІ, Сторожуку стало скучно і нецікаво, він на 6-8хв підірвався і пішов. Шоу не було, а то не його формат. А як інтереси мами, котра має квартиру на Виставці? Алу у ФБ один на один з собою він поносити мастак. Щоб не бути тим гумовим виробом, котрий Сторожук любить згадувати, то нехай сидить тихо, доки люди про нього не заговорили голосно. Чиє б мичало, а його б мовчало.....

    Сорокопуд Олег reply Даша

    Цілком згоден! Ні, ломбардному бидлу!
  • Ігор

    Що за непонятний лізе. Симчишен - наш
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up