Через скандал на сесії міськради у Кам'янці-Подільському довелося викликати поліцію: що відомо

Через скандал на сесії міськради у Кам'янці-Подільському довелося викликати поліцію: що відомо
  • Сьогодні у міській раді обирають нового секретаря.  

У Кам'янці-Подільському сьогодні, 9 грудня, проходить пленарне засідання міської ради. Скандал розгорівся під час голосування за нового секретаря. На цю посаду була заявлена єдина кандидатура – Ірина Шелепницька. Представники чотирьох фракцій Кам’янець-Подільської міської ради відмовилися брати участь у голосуванні. Про це повідомляє місцеве видання Vdalo.info.

Голосувати за секретаря міської ради відмовилися 19 депутатів, які представляють у міській раді фракції “Європейська солідарність”, “За майбутнє”, “Рідне місто” та “За конкретні справи”.

Представники інших фракцій проголосували. Але, уже менше ніж за годину міський очільник Михайло Посітко оголосив перерву у засіданні сесії, а у приміщення міськради викликали поліцію через грубе порушення, допущене лічильною комісією.

Відео дня

"Голова фракції ВО Свобода Володимир Кондрук пояснив правоохоронцям, що не усі депутати встигли проголосувати до відкриття скриньки. Саме тому це є грубим порушенням", - пише Vdalo.info.

Звернення мера Кам'янця-Подільського Михайла Посітко стосовно ситуації:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up