Депутат-мажоритарник з Хмельниччини хоче стати президентом: що про нього відомо

Депутат-мажоритарник з Хмельниччини хоче стати президентом: що про нього відомо
Віктор Бондар. Фото з сайту commons.wikimedia.org
  • Народного депутата з Хмельниччини Віктора Бондара зареєстрували кандидатом у президенти.

  • Свого часу він був членом фракції Партії регіонів у парламенті, а зараз є головою партії «Відродження».

  • У декларації за 2017 рік кандидат вказав коштів на понад 45 мільйонів гривень.

Центральна виборча комісія зареєструвала Віктора Бондара кандидатом у президенти. Відповідне рішення оприлюднили вчора, 4 лютого. Тепер кандидатів на пост глави держави офіційно 30. Зараз Віктор Бондар є депутатом Верховної Ради України від розташованого на Хмельниччині 191 округу.

Віктор Бондар народився 1975 року в Ленінграді (тепер Санкт-Петербург, Росія). На парламентських виборах 2012 року балотувався як самовисуванець від 191 виборчого округу. Він охоплює території міста Старокостянтинова та Віньковецького, Деражнянського, Летичівського, Старокостянтинівського та Старосинявського районів. Перемогу Віктор Бондар здобув з результатом 25,4%. Його найближчим конкурентом був кандидат від Партії регіонів Микола Дерикот. Під час роботи у парламенті був членом фракції Партії регіонів. 16 січня 2014 року, під час Євромайдану, він голосував за «диктаторські закони». Висувався у депутати й у 2014 році. Переміг з результатом 18,6%, обійшовши кандидата від партії «Блок Петра Порошенка» Дениса Москаля з відривом у понад 4%. Від 17 червня 2015 року є співголовою депутатської групи «Партія „Відродження“». Також він є головою партії «Відродження».

Остання декларація Віктора Бондара подана вчора, 4 лютого. Вона охоплює 2017 рік. У ній зазначено, що він володіє квартирою в Одесі, житловим будинком у Гостомелі Київської області та двома земельними ділянками. Одна з них у Гостомелі, інша — у Віньковецькому районі на Хмельниччині. У розділі «Цінне рухоме майно (крім транспортних засобів)» вказані 78 картин, 17 ікон, 4 антикварних годинника, 9 наручних годинників та 3 пари запонок. Також депутат володіє цінними паперами на суму 50 тисяч гривень та корпоративними правами у ТОВ «Будінформ» на суму майже 2,7 мільйона гривень. Крім цього, Віктор Бондар є одним з кінцевих бенефіціарних власників цієї фірми.

Відео дня

За 2017 рік кандидат у президенти заробив понад 490 тисяч гривень. Це заробітна плата, кошти на депутатські повноваження та відсотки. Також Віктор Бондар мав грошових активів на майже 45,3 мільйона гривень. Це готівка та кошти на банківському рахунку в гривнях, євро та доларах за курсом НБУ 31 грудня 2017 року. Крім цього, кандидат у президенти мав кредит у банку на понад 161 тисячу гривень.

Слідкуйте за найсвіжішими новинами Хмельницького у Facebook, Telegram та Instagram.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Мастер Автополив

    Что то у Киндер сюрприза ботов маловато. Так выборы не выиграть)
  • Вадим Ухов

    ну и пусть становится, нормальный кандидат, даже стоит поддержать. у тех, у кого голова на плечах есть - хватит ума глянуть как он топит в ВР за мораторий на тарифы. мужик думает не про то, как бы в НАТО вступить, а про то, что народу скоро платить за тепло нечем будет. так что голосуйте с головой. предпочитаю быть сытым и без НАТО, чем в холоде-голоде, но зато с сытыми НАТОвскиими солдатами
  • Милана Заец

    Отлично, будет хоть за кого голосовать на этих выборах
  • Роман Горадштейн

    единственный адекватный кандидат от оппозиции. на контрасте с остальными - вообще ТОП. отличная альтернатива для тех, кто не хочет голосовать за проворовавшихся представителей власти проповедующих войну и не доверяют Йуле.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:27 На фронті загинув кам'янчанин Ілля Соболєв 15:02 Хмельницький в Instagram: 10 фото за тиждень photo_camera 14:32 Покинуті штольні на Хмельниччині стали туристичним об'єктом (ФОТО) photo_camera 13:45 Як змінилася ціна приготування паски за чотири роки Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 12:30 Мешканка Хмельниччини вирощує 3000 видів рослин на двох гектарах play_circle_filled photo_camera 11:05 7 фактів про куряче яйце, які ви могли не знати 10:25 На кладовищі в Раковому збудують колумбарій 09:45 Що ви знаєте про Великдень? (ТЕСТ) 08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up