Хмельницький готується до приїзду Зеленського: що відбувається у центрі міста (ФОТО)

Хмельницький готується до приїзду Зеленського: що відбувається у центрі міста (ФОТО)
  • Патрульні повідомили, що через приїзд президента вулиці перекривати не будуть.

  • А комунальники тим часом активно прибирають вулиці, зокрема пішохідну частину Проскурівської.

Президент України Володимир Зеленський відвідає Хмельниччину. Візит запланований на два дні — сьогодні, 3 червня, та завтра, 4 червня. Точний графік перебування Зеленського невідомий. У Хмельницькій ОДА з цього приводу повідомили мало — лише те, що президент точно відвідає Хмельницький та Кам’янець-Подільський. Також відомо, що однією з цілей Зеленського на Хмельниччині є відвідування об’єктів так званого «Великого будівництва».

Тим часом Хмельницький вже готується до приїзду Володимира Зеленського. Ми пройшлися центром міста та подивилися, чим день приїзду президента відрізняється від інших. Отож, станом на 11:00 перекриттів вулиць немає. Однак на перехресті Проскурівської з Соборною, Проскурівського підпілля, Грушевського та Володимирською встановлені конуси. Вони розташовані на проїжджій частині поряд із узбіччям. Крім того, на цих же перехрестях стоять поліцейські.

Як пояснила журналістам vsim.ua інспектор прес-служби патрульної поліції Роксолана Вавренюк, конуси на перехрестях встановлені для запобігання неправильному паркуванню. Вона також розповіла, що через приїзд Зеленського не будуть перекривати вулиці та змінювати режим роботи світлофорів.

Відео дня

— Колона президента буде рухатися з дотриманням правил дорожнього руху в загальному потоці. Будь-яких перекриттів вулиць, вимикання світлофорів чи надання переваги в русі колони не буде. Якщо буде червоний сигнал світлофора, колона буде зупинятися. Супроводу колони патрульними не планується, буде лише стеження за дотриманням правил дорожнього руху усіма водіями. Крім цього, патрульні будуть залучені до охорони громадського порядку на заходах. Наприклад, якщо буде піша прогулянка Проскурівською, — сказала Роксолана Вавренюк.

Незвичною також є поява комунальників на центральних вулицях. Вони активно займаються прибиранням на Проскурівській, що видно на фото. Зазвичай вулицю прибирають близько 8 години ранку, сьогодні ж це робили й близько 11 години. Також є спеціальна комунальна техніка. Зазначимо, що комунальників ми помітили також на перехресті Героїв Майдану та Соборної, неподалік від якого розташований один із корпусів Хмельницького університету управління та права. Саме цей виш закінчували або працювали в ньому чимало чинних високопосадовців. Наприклад, голова ОДА Дмитро Габінет.

А на Кам’янецькій ми помітили відразу декілька поліцейських авто. Всі вони їхали вулицею у різних напрямках, а одна стояла на перехресті з Володимирською. Все це переглядайте на фото.

Нагадаємо, що на зустріч із Зеленським акредитували лише представників місцевих телеканалів. Журналісти інших ЗМІ, в тому числі vsim.ua, на зустріч із президентом потрапити не зможуть. В Хмельницькій ОДА пояснили це карантинними заходами, хоча телевізійна зйомка вимагає присутності принаймні двох працівників — журналіста та оператора. Тим часом від друкованого та онлайн-ЗМІ достатньо присутності лише одного журналіста.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Олекса Шумейко

    Якось пофіг.
  • Наталия Врублевская

    Ну хоть місто поприбирають і тротуари звільнять від машин і то добре
  • Антоніна Іванова

    В кращих традиціях радянщини
  • Степан Степанов

    А так хотелось ударить в грязь лицом....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up