Команда Симчишина обрала кандидата в депутати до парламенту. Хто це

Команда Симчишина обрала кандидата в депутати до парламенту. Хто це
  • Сьогодні, 10 червня, міський голова офіційно заявив, що не буде балотуватись до парламенту.
  • Натомість команда Симчишина висунула кандидатуру однопартійця, який братиме участь у виборах.
  • Хто це, читайте далі.

У Хмельницькому останнім часом активно ширилися чутки про те, що очільник міста збирається у парламент. Сьогодні, 10 червня, міський голова зібрав усіх журналістів та спростував дану інформацію. Він повідомив про те, що до парламенту йти не збирається. А ось від партії “Свобода” вже є конкретний висуванець.

“Мені надзвичайно подобається бути мером Хмельницького”

  • Я не проміняю посаду голови на жодні перспективи великої політики. Мені надзвичайно подобається моя робота. Довіра хмельничан - це велика честь. Проте, для того, щоб ми могли дала розбудовувати наше місто до парламенту буде йти моя команда. Нам потрібен захист інтересів хмельничан на рівні Верховної Ради. Нам потрібен представник, який буде банально залучати кошти з державного бюджету на велику кількість тих об’єктів, роботу над якими ми вже розпочали, а саме: на Палац спорту, садочки, школи, спортивні майданчики - каже міський голова.

Кандидатом від Хмельницького, команда Симчишина обрала “свою” людину. Це голова міської організації “Свобода” Віталій Діденко. Міський голова зазначає, що у своєму однопартійцеві він цілком впевнений.

Відео дня

“Хочу змінити ситуацію на краще”

На парламентських виборах у свободівця буде конкурент. Це діючий депутат по 187-ому окрузі Сергій Мельник. Проте Віталій Діденко наголошує, що суперника не боїться.

  • На сьогодні ми маємо бачення діяльності Сергія Мельника, як міського голови і діяльність команди міського голови Олександра Симчишина. Ми делегували Симчишина в міську раду, тому що бачили, як можна змінювати місто, і як можна впливати на ті чи інші процеси, маючи важелі керівника міської ради. Ми також знаємо, як можна краще і ефективніше працювати в парламенті. Тому я йду на вибори, щоб змінити ситуацію в державі на краще, - пояснює голова міської організації “Свобода” Віталій Діденко.

Нагадаємо, що вибори у Верховну Раду України заплановані на 21 липня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (28)
  • Анонім

    Вовчик вусатий не зробив мелю і цей не зробить
  • Pavel Kondrashov

    Что мельник, что диденко в ВР 0,без палочки. Мелю уже распустили.
  • валентина

    Я тоже хочу в вр  . За кнопкодавство говорят дают от 500 000 до двух млн дол за каждый голос За нужное решение по чемодану говорят денег Потраченые на выборы деньги 130 тыс дол отобются сразу же, за день Чем я хуже , я тоже хочу...

    Вано reply валентина

    І таких хочунів у нас дуже багато. Осуджують інших, а самі хочуть вчиняти так само. Вот тому так страждає Україна і змушена бути рабинею у США, Євросоюза
  • Анонім

    Він зно не здасть 100%,
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up