Кому з політиків українці довіряють найбільше: свіжі результати соцопитування

Кому з політиків українці довіряють найбільше: свіжі результати соцопитування
Фото ілюстративне: Слово і Діло
  • Рейтинг довіри очолює чинний президент Володимир Зеленський.

Соціологи представили рейтинг довіри українців до політиків. Його очолює чинний президент Володимир Зеленський. Про це свідчать результати опитування групи "Рейтинг" проведеного 16-20 грудня.

Якби вибори відбулися найближчим часом, то Зеленського підтримали б 26,5% тих, хто має намір голосувати, за Порошенка  проголосували б 14,3%.

  • За Юрія Бойка – 10,1%,
  • Юлію Тимошенко підтримало б – 9,8%,
  • Віктора Медведчука – 7,7%,
  • Володимира Гройсмана – 6,4%,
  • Ігоря Смешка – 6,0%,
  • Дмитра Разумкова – 4,1%,
  • Олега Ляшка – 3,6%.
  • Рейтинг інших кандидатів не більше 3%.

Відео дня

Рейтинг довіри серед національних політиків очолює Президент Зеленський, якому довіряють 41%, а не довіряють – 56%. 

Найкращий баланс довіри/недовіри мають Президент Зеленський (-15%) та голова Парламенту Разумков (-13%). У В.Кличка різниця становить -28%, Ю.Бойка – -31%, В.Гройсмана – -32%, Д.Шмигаля – -38%. Найгірші показники у В.Рабіновича (-46%), В.Медведчука (-47%), Ю.Тимошенко (-48%) та П.Порошенка (-51%). 

Опитування проводилось 16-20 грудня серед населення України віком від 18 років в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю та типом поселення. Вибіркова сукупність: 2000 респондентів. Метод опитування: особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Похибка репрезентативності дослідження: не більше 2,2%.

Нагадаємо, у квітні 2019 року в країні відбувся другий тур виборів шостого президента. За крісло очільника держави боролися відомий шоуменом з "Кварталу" Володимир Зеленський та п'ятий президент України Петро Порошенко. Явка виборців на другому турі склала 61,42%. Результати голосування Центральна виборча комісія оголосила 30 квітня. За Зеленського проголосували 73,22% виборців, за  Порошенка - 24,45%.  

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (33)
  • Віталій Українець

    Мені соромно що в Україні такий президент-клоун ,я за нього не голосував!
    Але мої сусіди алкаші та пенсіонери з яскравою дименціею за нього голосували!
    Надії на зростання добробуту нулеві-країна сповзає в прірву!
  • Василь Гаврисев

    Брехло він підле а не президент
  • Вячеслав Беломестнов

    Так там написали 26,5%, а вы там думайте кто это!😃
  • Тамара Райко

    І це такий рейтинг враховуючи чорну піар -кампанію опозиції. Зеленський молодець. Це єдина чесна людина на посаді президента, яка на даний момент є в Україні. я підтримувала, підтримую і буду підтримувати президента.

    Olga Podokopna reply Тамара Райко

    Sergii Matsiievskyi а хіба він не працює?
    Кожен день якісь лєнточки перерізає,та відосіки крутить.
    От вони і тішаться .А те ,що скоро люди всю зарплату віддаватимуть за комуналку їх не цікавить,бо,напевно,мама платить...

    Sergii Matsiievskyi reply Тамара Райко

    Olga Podokopna "перетягування булави" Порошенком))). ЗЕбілам накручують нову мантру, що клятий порох доброму ЗЕ недає працювати так як слід))))

    Irina Grinnik reply Тамара Райко

    Тамара Райко у каждого свое стадо) или ты одиночка? Увидимся позже) жди!

    Olga Podokopna reply Тамара Райко

    Тамара Райко панянко,поясніть будьте добрі  що Ви маєте на увазі під Вашим «чорну піар-кампанію опозиції»?

    Василь Гаврисев reply Тамара Райко

    Тамара Райко брехло ввн

    Тамара Райко reply Тамара Райко

    Irina Grinnik  а я вам співчуваю. Це ж треба бути такою недалекою. Що робить з людьми стадний інстинкт 😆

    Irina Grinnik reply Тамара Райко

    Тамара Райко співчуваю 🤡

    Рус. Ив. reply Тамара Райко

    Тауасама як він, ідіоти.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up