Координатором партії Вакарчука на Хмельниччині призначили Василя Міракіна. Що про нього відомо

Координатором партії Вакарчука на Хмельниччині призначили Василя Міракіна. Що про нього відомо
  • Партія «Голос» тепер має свого представника у Хмельницькій області.

  • Василь Міракін має організовувати передвиборчу агітацію на парламентських та місцевих виборах.

  • Ми зібрали всю доступну інформацію про нього.

Партія Святослава Вакарчука «Голос» відтепер має своїх представників у 22 областях України. Про це повідомили на сайті політичної сили вчора, 3 червня. Зазначається, що завданням координаторів є робота з волонтерами, передвиборча агітація та допомога агітаційній кампанії «Тур змін». Також представники будуть «зв’язковими» між центральним штабом партії та місцевими осередками. Після парламентських виборів координатори готуватимуться до місцевих, які заплановані на осінь 2020 року. Представників не призначили лише в Луганській та Чернігівській областях, а також в окупованому Криму. У Хмельницькій області партію «Голос» представлятиме Василь Міракін.

Що відомо про Василя Міракіна

Василь Міракін народився 9 серпня 1982 року. Має вищу освіту. У січні 2015 року очолив хмельницький обласний осередок партії «УДАР Віталія Кличка». Під час місцевих виборів 2015 року балотувався до Хмельницької обласної ради від партії «Блок Петра Порошенка „Солідарність“». До облради він не пройшов. «Інститут масової інформації» у своєму дослідженні писав про «джинсу» у хмельницьких газетах на користь цього кандидата. За даними сервісу «Ring», станом на 2015-й Василь Міракін мешкав в Івано-Франківську. У цей час він був генеральним директором ТОВ «УніГалФрукт».

Зараз Василь Міракін є радником голови Хмельницької ОДА Вадима Лозового. Вперше на сайті адміністрації у цій посаді він згадується у лютому 2019 року. Окремих повідомлень про призначення немає.

Відео дня

У березні 2019 року взяв участь у конкурсі на посаду заступника голови Хмельницької ОДА, про що свідчить його електронна декларація у реєстрі НАЗК. Згідно з документом, місце проживання Василя Міракіна зареєстроване в Івано-Франківську. Однак фактично мешкає він у Хмельницькому.

Що у декларації

Єдина декларація Василя Міракіна охоплює 2018 рік. У розділі нерухомого майна вказані дві земельні ділянки:

  • у Давидківцях площею 2 гектари, придбана 2017 року. Половина ділянки належить декларанту, інша половина Олегу Чемеринському, який не є членом сім’ї

  • в Івано-Франківську площею 429 квадратних метрів, придбана 2018 року. Належить ділянка дружині декларанта Вероніці Міракіній

Є також дві квартири:

  • в Івано-Франківську площею 66,8 квадратних метра, придбана 2007 року. Належить квартира Василю Міракіну

  • у Хмельницькому площею 46,5 квадратних метра, орендована 2018 року. Належить квартира Василю Чорному, який не є членом сім’ї

У декларації вказані два нежитлових приміщення:

  • у Теперівці Деражнянського району площею 311,8 квадратних метра, придбане 2015 року. Належить декларанту

  • у Хмельницькому площею 940,7 квадратних метра, придбане 2016 року. Належить декларанту

Крім цього, є недобудований житловий будинок в Івано-Франківську, який належить дружині.

У розділі транспортних засобів є три авто — «Opel Antara», «Volkswagen Transporter» та «Mercedes-Benz C 220 CDI». Перші дві машини належать Василю Міракіну, третя — його дружині.

Василь Міракін володіє корпоративними правами на кілька фірм — ТОВ «Дубово-Агро», ТОВ «Дубово», ТОВ «Віта Меліта» та ТОВ «Агенція сталого розвитку».

За 2018 рік Василь Міракін отримав 518 861 гривень доходу від зайняття підприємницькою діяльністю, 6 022 гривень зарплати на посаді директора в «Дубово-Агро» та 25 000 гривень від продажу рухомого майна. За даними сервісу YouControl, директором підприємства він є з 2018 року. Також він задекларував грошові заощадження у гривнях, доларах та євро на загальну суму 2 001 023 гривень (за курсом НБУ на 31 грудня 2018 року).

Також у декларації зазначено, що Василь Міракін був членом ГО «Хмельницький енергетичний кластер» та ГО «Агенція сталого розвитку „Астар“».

За даними сервісу YouControl, до 2016 року Василь Міракін також був власником приватного підприємства «Бест Промо Груп».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Вано

    І цей лізе до корита різними шпаринами
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА) 11:02 Деталі смертельної ДТП в Хмельницькому районі, в якій зіткнулися пікап і вантажівка photo_camera 10:01 Крадіжка, грабіж і побиття: 8 років тюрми дали жителю Кам’янеччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up